Перейти до вмісту

Главный вопрос бытия - машины не ездять потому что так задумано, или потому что водители рукожопы?

Тимоха

Recommended Posts

13 минуты назад, D.Vader сказал:

Да неужели кто-то делает правильный тюнинг, а не как все

Я планирую даже выход на печку сверлить под четвертой свечой, саму печку распаять, убрать перегородки, развернуть, пустить ОЖ снизу вверх, хух, если меня на это все хватит, беха ведь стоит, уже ломаться не ездяя начала (а я думал так только вазы могут!), а жена голову пилит....

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповіді 3,1k
  • Створено
  • Остання відповідь

Найкращі автори в цій темі

А я предупреждал по поводу верхнего термостата

Схема рабочая. Но. Большой объем системы охлаждения и низкая теплоотдача двигателя приводят к недогреву зимой

На 10 литров нужно хотя бы 2.5 объема, а лучше 3.0

1 минуту назад, KSV сказал:

убрать перегородки

Не нужно

Посилання на коментар

Только что, D.Vader сказал:

Не нужно

Нужно, иначе пол печки вечно завоздушено, у меня радиатор трехрядный с двумя перегородками.

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...
10 часов назад, D.Vader сказал:

Ух какая интересная ручечка, да?

snip.thumb.jpg.21b7a09854dcf5a8a987859d94be414a.jpg

Скорее всего просто колхоз ...

Посилання на коментар

• 4 місяці потому...

Наркоманы

Gnceros • Ver Tema - peugeot 404 se transformo en una pava silbadora

Мотор OHV, каналы в ГБЦ и в блоке

А коллектор встроен в клапанную крышку

Curbside Classics: Peugeot 403 Sedan and Cabriolet – The Beginning Of The  Pininfarina Era or Who's The Fairest Pug Of Them All? | Curbside Classic

• Upvote 1
Посилання на коментар

Тем не менее Пежо-404 как авто на каждый день предпочитал Энцо Феррари.

• Upvote 1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...
  • 2 роки потому...

Одноразовий світ програв, їздю, тьфу-тьфу, на 41 уже пів року, ВАГ і узбекське чудо відпочивають)))

photo_2024-06-21_22-39-31 (2).jpg

• Like 2
  • Upvote 1
Посилання на коментар

"В 28.08.2024 в 00:31, FROZTEN сказав:"

Одноразовий світ програв, їздю, тьфу-тьфу, на 41 уже пів року, ВАГ і узбекське чудо відпочивають)))

photo_2024-06-21_22-39-31 (2).jpg

Підтримую)

Єдине що в +30 бензонасосу трохи зле)

Посилання на коментар

Выпиваешь 2-х литровую баклажку пива с рыбкой и вытираешь ветошью руки после рыбы, в опустошённую тару наливаешь воду и идёшь к машине. Ветошь тащишь с собой.  Заливаешь 2 литра в бачок омывателя и снимаешь с него шланг. Ветошью бережно оборачиваешь бензонасос и втыкаешь в неё шланг с омывателя. Как насосу становится туго, то включаешь брызгалку и едешь дальше с мыслю, что пива было маловато, т.к. вода в бачке скоро закончится - надо было две брать.

• Like 3
Посилання на коментар

"{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, Lancer90 сказав:"

бензонасосу трохи зле

Є таке, правда у мене стоїть Б7 рідний, трохи краще ніж пекари всякі і їм подібні. 
Але то все полуміра, як машину уже поставлю на зимову стоянку буду колхозити якийсь нормальний ЕБН, щоб ним секу рулив. І підвісити його десь біля баку.

• Like 1
Посилання на коментар

И мой пластиковый тоже перегреваться стал((

• Like 1
Посилання на коментар

У меня стоит пекар, правда я в нем клапана разбирал и пытался притирать, обратка в карбе разсверлена до 2мм, проблем с перегревом в жару этого года не имел

• Like 1
Посилання на коментар

Купив ПЕКАР, б/в в хламі, розібрав, придавив пресом поверхні (шліфувати не реномендую - прослабляє тіло і вигинає ще бистріше!), замінив пластакові клапани на хороші металеві, поставив стопорні кільця на клапана там де завод на це забив, поставив на авто і катав три роки, ні одного приколу! А ще на прозапас купив ще один і зробив тіж самі процедури, поклав в дальній ящик, підозрюю що назавжди, так як перший і не собирається відмовляти! І що таке мокра тряпочка на карбі я не знаю зовсім!
ПС Є одна проблема, але до якості насоса вона не відноситься - після поїздки, та деякого часу простою закипає бенз, і доки не продавить парову пробку насос не працює (вірніше не строрює тиск палива в системі, так як продавлює пар), приблизно це триває 3-5 секунди, за цей час бенз з карба весь не вигорить, авто не заглохне - знач це не проблема.

IMG-20201027-192640.jpg

• Like 1
  • Upvote 2
Посилання на коментар

В мене пекар, перебрав три роки тому, про перегріви насоса забув дотепер, поки щодня не почало лупашити +30 +32 і тд. Тільки падає до +25 - пофігу, іжджу щодня без проблем

• Like 1
Посилання на коментар

З тих пір, як перебрав насос, та поставив алюміневі клапана в нього, всі температури на вулиці мені пофіг )) Рідні пластикові від температури викривлює, та насос качати нормально від цього не може.

• Like 1
  • Upvote 2
Посилання на коментар

"В 08.09.2024 в 22:01, ancifer сказав:"

Хочу мослать карби і бєнзонасоси ((

Ну то в чім справа? ))) 1000 у.о і ти знов з нами.

• Like 1
Посилання на коментар

"{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, Де Даас сказав:"

Ну то в чім справа? ))) 1000 у.о і ти знов з нами.

Тут де я - то просто так не купити, короче далєко, дорого, нє цитрон ))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Створити...