KSV Опубліковано: 16 березня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 16 березня 2021 13 минуты назад, D.Vader сказал: Да неужели кто-то делает правильный тюнинг, а не как все Я планирую даже выход на печку сверлить под четвертой свечой, саму печку распаять, убрать перегородки, развернуть, пустить ОЖ снизу вверх, хух, если меня на это все хватит, беха ведь стоит, уже ломаться не ездяя начала (а я думал так только вазы могут!), а жена голову пилит.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 16 березня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 16 березня 2021 А я предупреждал по поводу верхнего термостата Схема рабочая. Но. Большой объем системы охлаждения и низкая теплоотдача двигателя приводят к недогреву зимой На 10 литров нужно хотя бы 2.5 объема, а лучше 3.0 1 минуту назад, KSV сказал: убрать перегородки Не нужно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KSV Опубліковано: 16 березня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 16 березня 2021 Только что, D.Vader сказал: Не нужно Нужно, иначе пол печки вечно завоздушено, у меня радиатор трехрядный с двумя перегородками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 9 квітня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 9 квітня 2021 Ух какая интересная ручечка, да? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Victor Опубліковано: 9 квітня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 9 квітня 2021 10 часов назад, D.Vader сказал: Ух какая интересная ручечка, да? Скорее всего просто колхоз ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 21 серпня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 21 серпня 2021 Наркоманы Мотор OHV, каналы в ГБЦ и в блоке А коллектор встроен в клапанную крышку 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
N.R. Опубліковано: 22 серпня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2021 Тем не менее Пежо-404 как авто на каждый день предпочитал Энцо Феррари. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 6 жовтня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2021 Одноразовый мир победил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 27 серпня Скарга Поширити Опубліковано: 27 серпня Так шо, рили? (( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: 27 серпня Скарга Поширити Опубліковано: 27 серпня Одноразовий світ програв, їздю, тьфу-тьфу, на 41 уже пів року, ВАГ і узбекське чудо відпочивають))) 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 29 серпня Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня "В 28.08.2024 в 00:31, FROZTEN сказав:" Одноразовий світ програв, їздю, тьфу-тьфу, на 41 уже пів року, ВАГ і узбекське чудо відпочивають))) Підтримую) Єдине що в +30 бензонасосу трохи зле) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Gagai Опубліковано: 29 серпня Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня Выпиваешь 2-х литровую баклажку пива с рыбкой и вытираешь ветошью руки после рыбы, в опустошённую тару наливаешь воду и идёшь к машине. Ветошь тащишь с собой. Заливаешь 2 литра в бачок омывателя и снимаешь с него шланг. Ветошью бережно оборачиваешь бензонасос и втыкаешь в неё шланг с омывателя. Как насосу становится туго, то включаешь брызгалку и едешь дальше с мыслю, что пива было маловато, т.к. вода в бачке скоро закончится - надо было две брать. 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: 29 серпня Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, Lancer90 сказав:" бензонасосу трохи зле Є таке, правда у мене стоїть Б7 рідний, трохи краще ніж пекари всякі і їм подібні. Але то все полуміра, як машину уже поставлю на зимову стоянку буду колхозити якийсь нормальний ЕБН, щоб ним секу рулив. І підвісити його десь біля баку. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 30 серпня Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня И мой пластиковый тоже перегреваться стал(( 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 30 серпня Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня У меня стоит пекар, правда я в нем клапана разбирал и пытался притирать, обратка в карбе разсверлена до 2мм, проблем с перегревом в жару этого года не имел 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KSV Опубліковано: 31 серпня Скарга Поширити Опубліковано: 31 серпня Купив ПЕКАР, б/в в хламі, розібрав, придавив пресом поверхні (шліфувати не реномендую - прослабляє тіло і вигинає ще бистріше!), замінив пластакові клапани на хороші металеві, поставив стопорні кільця на клапана там де завод на це забив, поставив на авто і катав три роки, ні одного приколу! А ще на прозапас купив ще один і зробив тіж самі процедури, поклав в дальній ящик, підозрюю що назавжди, так як перший і не собирається відмовляти! І що таке мокра тряпочка на карбі я не знаю зовсім! ПС Є одна проблема, але до якості насоса вона не відноситься - після поїздки, та деякого часу простою закипає бенз, і доки не продавить парову пробку насос не працює (вірніше не строрює тиск палива в системі, так як продавлює пар), приблизно це триває 3-5 секунди, за цей час бенз з карба весь не вигорить, авто не заглохне - знач це не проблема. 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 3 вересня Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня В мене пекар, перебрав три роки тому, про перегріви насоса забув дотепер, поки щодня не почало лупашити +30 +32 і тд. Тільки падає до +25 - пофігу, іжджу щодня без проблем 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Де Даас Опубліковано: 4 вересня Скарга Поширити Опубліковано: 4 вересня З тих пір, як перебрав насос, та поставив алюміневі клапана в нього, всі температури на вулиці мені пофіг )) Рідні пластикові від температури викривлює, та насос качати нормально від цього не може. 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 8 вересня Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня Хочу мослать карби і бєнзонасоси (( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Де Даас Опубліковано: 10 вересня Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня "В 08.09.2024 в 22:01, ancifer сказав:" Хочу мослать карби і бєнзонасоси (( Ну то в чім справа? ))) 1000 у.о і ти знов з нами. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 10 вересня Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, Де Даас сказав:" Ну то в чім справа? ))) 1000 у.о і ти знов з нами. Тут де я - то просто так не купити, короче далєко, дорого, нє цитрон )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз