Перейти до вмісту

FROZTEN

Москвичеводи
  • Публікації

    204
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    36

FROZTEN last won the day on 18 квітня

FROZTEN had the most liked content!

Про FROZTEN

  • День народження 6 січня

Converted

  • Авто
    Москвич 2141, Москвич 2138
  • Год выпуска авто
    89, 76
  • Откуда
    Львов
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

2 756 переглядів профілю

FROZTEN's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

158

Репутація

  1. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    Та валялось в загашнику)) Раніше реногор у знайомого пішов в розбір, от приборку собі і хапнув з нього. Десь ще валялось 2-3 штуки рар 180. Правда без тахометрів.
  2. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    Ну, на 2112, по суті, нормальний зазор це 1.1-1.2мм, тому це не є прямо аж вже збільшений. Як не поможе або буде щось далі не те - просто поставлю звичайні провода з опором, якраз підберу по довжині щось більш оптимальне, бо ті що зараз сильно довгі. (Перед тим знайду старі від октавії, спробую їх) Так да, то ж Secu3t стоїть. Тим часом, поміняв сьогодні подушки двигуна на якісь типу "білороусь", по 300грн за штуку з промюа. Ті що стояли ще заводські, одна зовсім порвалась навпіл, друга ще як ніби то жива, але дуже вже була м'яка, тобто теж не працювала. Один нюанс - з новими на холостих вібрація в салоні жесть, дуже вже вони жосткі. Двигун під капотом стоїть як вкопаний. Ну, думаю може з часом трошки розійдуться і не будуть вже такі жосткі. Як ні то прийдеться мудрити подушки від Е30.
  3. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    Розподільника нема ж)))))) Та і модулю (котушці) 2112 1.2мм то не проблема)
  4. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    Вирішив придбати "самі правильні" свічки для узаму з доступних - NGK B7ES. Виставив зазор 0.9-1мм приблизно (з коробки було щось типу 0.6-0.7). Поставив їх - а тахометр сказився, почав епілептично дригатись, вольтметр з ним на пару, та й до того ще й появились помилки синхронізації з дпкв. Поставив назад які і стояли, свічки які колись з октавії тур зняв, Denso W20TT з зазором 1.1мм. А діло то в чому? НЖК свічки не мають резистора, навідміну від денсо. І ВВ провода у мене "без опору". От вся електроніка і казиться від розрядів катушки прямо на мінус. Ось така у мухи ср..ка. Прийдеться купити вв провода нові, звичайні, "з опором". Ну або старі з октавії спробувати)) Ну, або перед тим ще зробити більші зазори на нжк, щось по типу 1.2мм, і спробувати так.
  5. FROZTEN

    2901 КОСМИЧеский сарайчик

    Вирізати туди ще під них панельку. З коробки дисків, наприклад. По фактурі бувають схожі дуже до пластику 41го.
  6. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    На 2141 не встає фордовський ресівер. Так то би само собою, зробити перехідну пластину і балдіти. З тим що встає на 41 по висоті, а це волговським (змз 4062) дуже багато танців з бубном - в мене немає такого аргонщика, який зможе таку деталь нормально зробити і не запороти (там помимо просто відрізати-приварити ще й гнути треба доволі сильно волговські раннери під узамовські фланці). Значно простіше зробити переходну пластинку під моноінж ваговський. Читати пости вище, вже давно стоїть secu3
  7. FROZTEN

    AZLK 2141 by Lancer90

    От і відповідь.
  8. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    Взагалі будь який ВАГовський піде. Вони всі плюс мінус однакові, в кріпленні і розположенні трубок паливних різниця.
  9. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    Ціна таких решіток Б.В. в не самому хорошому стані зараз 400-500грн середня, а доставка НП самий максимум то до 200грн обійдеться)))
  10. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    Можна і так сказати. Хоча з нашими то теперішніми зимами))
  11. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    Решітки "нового зразку" сильно душать потік повітря. Плюс в кооперативних бамперах отвори з сторони радіатора або відсутні, або їх в 4 рази меньше ніж у заводських.
  12. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    То мовіль.
  13. FROZTEN

    2141 "Полный Сток"

    Потрохи обкатую, потрохи налаштовую. Ще поки не поставив датчик температури, все думаю зробити "перехідник" для нього, щоб поставити замість заглушки в колекторі. Також провалилась чудова ідея прикрутити датчик детонації на місце, де по штату прикручується мінус на двигун, там хтось ще до мене зірвав різьбу, криво розсверлив і не зміг нормально її нарізати, тому треба думати щось інше. З мінусів поки: -Гремить задній підшипник первинного валу в КПП. -Синхронізатор 3ї передачі не подає признаків життя. -Нижні втулки задніх амортизаторів акустично вимагають заміни. Ну і всяке ще по дрібницях. P.S. Якщо у когось, мало-лі, завалявся десь моноінжектор від VW Golf 3 - готовий придбати.
  14. FROZTEN

    AZLK 2141 by Lancer90

    Гриміти можуть як самі салазки в місцях де вони до сідушки прикручуються, так і між собою, ну і інколи спинка сідушки. Гвинти кріплення салазок до самого сидіння протягував? Якщо так, то по колгоспу - салазки сідушок можна підігнути зтиснувши сварочними струбцинами. З кріпленням і механізмом спинки чуть складніше. Там як розбереш побачиш де конкретно у тебе люфтить, то і вирішення само напроситься.
  15. FROZTEN

    AZLK 2141 by Lancer90

    Скільки коричневих салонів не бачив - вони всі різних відтінків. Ті ж накладки торпедо від яскраво-пісочних до темно коричневих. То з зеленкуватим відтінком, то з рижим. Яких пластифікаторів завезли на партію, такі і намішали))) У мене от накладка на торпедо темно рижа. Інша є в запасниках - та значно світліша.
×
×
  • Створити...