Перейти до вмісту

Весельчак "У"-2"


chaika

Recommended Posts

перемеряй на интерес. у тебя или чота короче нужного или чота длинее нужного.

  • Upvote 3
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

  • Відповіді 2,4k
  • Створено
  • Остання відповідь

Найкращі автори в цій темі

Найкращі автори в цій темі

Опубликовані зображення

 у тебя или чота короче нужного или чота длинее нужного.

:))  :))  :))  разговор двух технически грамотных людей  :good:  :good:  :good:

  • Upvote 3
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

ННННННННННННННнеееееееееееееееееее переключайтесь !

Зашел в хату взять фотик, то что я там увидел - стоит показать всем!

Пока готовьтесь )).

  • Upvote 1
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Та не, не испугался, я ж пока собрал все. потом еще повороты искал, было накосячил и пропали правые.

Вобщем запрессовал я в свой же кулак новый подшипник и свою же ступицу. На удивление все прошло хорошо, хотя я был напуган некоторыми постами на форумах, мол как это тяжело, приспособления всякие мощные надо. Новый подшипник был в коробке, которая была в багажнике при покупке машины, там же было какое-то приспособление, похожее  на приспособу для запрессовки сайлентблоков. Новый подшипник просто потихоньку забил в кулак, используя старый как наставку, а ступицу приспособой впрессовал, все легко и просто.

Ну, дальше, любопытство же берет свое, надо посмотреть шо там.

Но есть у меня предисловие к этому )). Это была "интересная" машина, которая послужила донором этой интересной ступицы. Например на ней был один суппорт снят и прикручен проволокой к чему-то, поршеньки зафиксированы чтоб не вылазили. Один задний тормозной шланг был пережат струбциной. Но самое интересное, и я уже показывал давно, было вот что

 

image.jpg

 

image.jpg

 

image.jpg

 

Кстати, этот кардан стоял на правое колесо, там и подшипник и ступицу размолотило в хлам, а кулак был нормальный, я его кому-то продал вроде. А себе я ставил сейчас левую ступицу.

Так вот , это было еще не все. Знач выбиваю я подшипник аккуратно. Тут бах  - что-то выпало, но подшипник еще в кулаке. Выбиваю дальше, но интересно, что ж  выпало?? Присматриваюсь - опа - подшипник, а что тогда в кулаке? - тоже подшипник. Гыыыы.

 

2969636otis.jpg

 

А вот и недостающие мои пара миллиметров.

 

2969637dsN3.jpg

 

Получилось наш подшипник шириной 37мм, а это парочка - 34,5мм.

 

2969638czNE.jpg

 

и главное, что пока они в кулаке, то изнутри картина выглядит как будто это один подшипник такой как надо ))

 

2969639Rb-p.jpg

 

На предыдущей странице тоже фотки, по которым изнутри - ну родной подшипник и все.

И все встало на места как родное.

Ну, вроде все, не выезжал не пробовал, думаю все нормально.

  • Upvote 5
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Умельцы-рукоблудники... Ох и придумали. Спецом,чтоб Вова мозг себе ломал))

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Пипец, это какой-то больной такое придумать смог. Привод на крестовине интересно как машина поворачивала.

Два подшипника, это еще терпимо, то такое, хотя шайбы там явно не хватало.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

как ни странно после интриги, вспомнив Вовын ШРУС я нечто подобное представил и пошел спать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

голь на выдумки хитра))

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Во, я как чувствовал, что подшипник левацкий! Но я представить себе не мог, что их там ДВА)))))))))))))))

Ну а кардан вместо шруса - это шедевр!!! Это лучшее, что я когда либо видел!)))

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Так а номерки одинарных подшипников не подскажите? :)

26207 наверное?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Не знаю, не смотрел, не вижу нужды. Если надо - гляну, но ну его нафиг может?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

АААААААААААААААААДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД!!!!!!!!!!!!!!!!! Усераюсь от смеха!!!! Надо бы выложить в приколы!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Ну шо , то тема була завжди вгорі, тепер якось і писати такого нічого. Машина їздить тепер кожного дня. На газу їде краще ніж на бензині, ну й не дивно, карбюратор мені як подарували, я його як поставив так і не налаштовував, треба би трохи "жирніший" паливний жиклер 1ї камери поставити, або повітряний навпаки, менший. Ну то таке, бенз я практично не використовую, запускаю мотор тільки на газу. Витрату не заміряв, приблизно 15-20 літрів, але це я заправляв 5+5+15 літрів, ясне діло що літрів 2-3 при цьому  не долили, заводжу мотор тільки на газу, не економлю зовсім ніяк. До того ж на вихідних таскав причеп з мокрою землею на 1-2 передачах, хоч і не далеко, але все-ж.  Редуктор ще не настроював теж, так їзджу. пробував закрутити гвинт ХХ як всі кажуть, то їде нормально а заводиться погано, якщо трохи викручу то заводиться миттєво, але ХХ на прогрітому підвищений , і думаю, через те  і їде дуже добре, і витрата газу завищена. Ну то треба розібратися що до чого та настроїти.

Поставив дверні карти, ручки, вже  з середини трохи схоже на машину, хоча салон ще багато збирати. Поставив совалки і троси на пічку, бо все не можна було направити потік на лобове і воно потіло, тепер нормально

Шось напутав  з проводкою на електровентилятор, і він не працює, тому, коли тягав причеп на вихідних, трохи кипнув, я просто про це забув, так би проконтролював і поберігся, та нічого, кипнув трохи, не вийшла ні вода, і не з"явилось ніде повітяних пробок.

Так, да, їзжу ще на воді, може на вихідних тосол заллю, є тосол, нема часу його залити.

Змінив гумки на двірниках, купив на  деталях, не дорого https://detali.zp.ua/catalog/96106-rezinka_dvornikov_500_mm_VOIN_profil_BOSCH_k_t_2_sht/ , оце  4 дні тру ними, труть поки що не погано. Підійшли на двірники "алка" так собі, довелось трохи силу застосувати)), і підрізати.

Купив у одноклубника майфун, китайський, б.в, диск, радіо, фрешка юсб (SD немає), аукс . Але не такий що новий коштує 500грн, а такий що новий кошує 67 євро. Поки шо слухаю його в гаражі, звучанням задоволений. Отакий http://shops.mercatos.net/harakteristiki/Muse-M-1008-MR_23082871.html

До речі про гараж, в гаражі дуже давня проводка, то там то сям вже перегорала, а це вже настав край, і  тому один з минулих вихідних витратив на неї, і то зробив тільки 1 розетку і 1 лампочку.

А, і головна новина для мене на сьогодні - купив нову зимову гуму, ура. Грошей нема, в кредит купував, але та шо зараз стоїть - зовсім ніяка вже, поки снігу та льоду не було то добра, але по снігу та льоду як на лижах. Вибирав мабуть місяців 2 )), і прийшяв рішення буквально за 1 вечір. Ну про розмір я вирішував не довго, вирішено було брати вужчу, а для 15" колеса це 185мм, звичайно є 15" і 175 і 165мм, але вони всі дуже низькі, ну а 185 не бува вище ніж з профілем 65%. Ні, бува і 185х70х15, але то вже цешка. 195мм в мене зараз, дуже таки вона широка, не такі в нас важкі машини для 195мм гуми. Далі, думав брати щось недороге, поширене, може навіть китайське, дивився на поширені у нас в клубі Тунги нордвей чі як вони там, потім уже дивився на Нокіани дешевого їхнього діапазону, типу нордман , Нексени 231 (колсь була в мене 14", нічогенька) і таке подібне, ну все ж таки з моїми пробігами я купую її років на 4. І тут по роботі зустрічаю я одну людину, дуже для мене авторитетну в плані їзди, водіння, та і автомобілів взагалі. Ну, це той чоловік, що минулої зими проїхав на гонках на моїй машині краще ніж я, хоча до цього він на ній не їздив жодного разу,  ну, тобто, в цьому плані до його порад прислухатись варто.  Ну звичайно, він порадив Нокіан Хакапеліту  хоча б 7, або 8 )) Я відповів - Саша, 4 покришки будуть по ціні як мій москвич, не варіант.  )) Тоді він і каже - якщо просто їздити, то дуже не погані Белшини артмоушени, дуже мя"кі, з одногу боку це добре, але з іншого боку вони занадто м"які, але не погані, я варіант не погані, але якщо просто їздити. І все таки в них в лінійці  нема шиповки, я ж хотів спробувати шиповку . І тоді він порадив звернути увагу на Кордіант, каже що є в них одна шина, з малюнком точно таким як у Хакапеліти 7 і заводським шипом, каже  що теж дуже не погана покришка, і радив на неї теж подивитися. Ну, я на неї подивився і її вибрав, і сьогодні вона в мене, може завтра і змонтую. І ще, вважаю не маловажливо те, що індекс навантаження в неї 92, чого я й хотів,  тобто, якщо не забув, це 630 кг на колесо, при тому що більшість покришок  в цоьму розмірі з індекосм 88, 560кг, при цьому  гума трохи жорсткіша, але сподіваюсь, менше буде страждати від ям . Дуже не хотів купувати російське, але таки стратив (.

 

Нокіан Хакапеліта 7

 

NT_product-image_HKPL_7.png?c=product_im

 

І моя Кордіант Сноу Кросс

 

f1096ecs-960.jpg

 

Поїздимо, побачимо, думаю буде нормально. Відгуки в інтернетах в більшості позитивні. Купував по 954 грн за штуку, з доставкою десть 975-980 грн вийшло.

 

Також хочу продати свою стару, Тойо 195х65х15, вона зимова, але як то кажуть - для африканької зими )), або як сказали сьогодні мені шиномонтажники - літній варіант )), сказали що можна продати за 500-600 грн. Може хто хоче - міліметів по 4 ще є ,  з усіма недоліками 8 річної гуми, але і по сухому і по мокрому досить нормальна, тіки по льду і снігу вже погана. За 500 грн 4 покришки віддам.

  • Upvote 1
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

та они рисунки срисовывают хорошо. но чота в состав резины веры нет. на прошлой неделе смотрел на такие, тока рисунок гудьика был.

но вроде как народ ездит и шип держится нормально. главное километров 200-300 в букс не срывай. и юзом не тормози. чтоб шип прикатался.

зы. нокиан щас тоже российский.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Я тоже на кордиант смотрел, но мне в отзывах только страшилки попадались. Многие писали, что разваливается, трескается, гули вылазят и т.д...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×
×
  • Створити...