Blues Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Собственно 15 мая нашему клубу исполнилось шесть лет) Поздравляю Всех форумчан с этим, хоть и запоздалым, но праздником! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
johnny Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 УРА!!!!!!!!!!!!!!!! присоединяюсь к поздравлениям :D 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Если сами себя не поздравим, то наврядли кто то поздравит... А потому то же поздравляю всех пользователей и участников, пусть с прошедшим, но всё таки этим днём! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vv Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 УРА!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VVV Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Присоединяюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Ура! Ура! Ура! Слався славный форум! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 да здравствует форум!!!!Всех с праздничком! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SSK Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 форум, труд, Москвич! :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Хоть я с вами и не долго. Троекратное ура. Всех поздравляю !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 УРА!! Даздравствует форум! это совсем не наркотик... Дай Бог ему здоровья и сервера покрепче, что бы он не отрубался и нас не расстраивал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alixiter Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 От меня тоже примите поздравления!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Врагам не сдается наш гордый Москвич!!!! С праздником, товарищи!!! Спасибо папе - Фузику Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 И я присоединяюсь к поздравлениям!!! С праздником нас товарищи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сергей! Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 УРА!!! С днём рождения всех нас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
-king- Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 Там где Тойота не пройдет и BMW где не промчится, Москвич на брюхе проползет и ни чего с ним не случится. С праздником Товарищи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
faraon Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 и мои поздравления приймите. !Ё!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 16 травня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2012 Так это шо ж получается вчера было уже 7 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 16 травня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2012 А я вот дума что на новую футболку придумать, Надо что-то о семилетии. поздравляю всех, особенно тех кто у истоков был. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 16 травня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2012 Надо что-то о семилетии. Семь лет - пора в школу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 16 травня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2012 7лет - "медная свадьба" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 17 травня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 травня 2012 Ух!!! Точно))))) Семь лет..... Круто))))))) взрослеем не по дням, а по часам))))))) Вот где не почитаешь, везде поздравляют администрацию клуба или создателей. Так вот, я тогда поздравлю всех)))))))ведь праздник то общий))))))) завтра пятницо и можно будет даже отметить)))))))))))))))) Ещё раз, всех с праздником. А так же спасибо - отцу основателю и тем кто поддерживает этот форум в рабочем состоянии!!!!)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
faraon Опубліковано: 18 травня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 травня 2012 хоть и с опозданием , но с праздником товарисчи москвичеводы и москвичеводки-водки-водки...у-у-р-р-р-р-я-я-я-я 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 21 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 21 липня 2014 так вот оно тема где указан возраст форума. в етом году нам 9 год стукнуло. на 10 нада чтото будет думать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз