KSV Опубліковано: 11 квітня Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня Все життя, та всі свої авто заправляюсь на укрнафті, з тих пір коли нею торгував авіас, і зараз. Проблем не було ніколи і ні одного разу!!! Можливо заправки настільки близько від заводу що бадяжити не встигають? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 11 квітня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня "1 годину тому, KSV сказав:" Все життя, та всі свої авто заправляюсь на укрнафті, з тих пір коли нею торгував авіас, і зараз. Проблем не було ніколи і ні одного разу!!! Можливо заправки настільки близько від заводу що бадяжити не встигають? Ну я аж в Рівному, сто раз можна набадяжити) Але три машини заправляю на Укрнафті і питань нема. Або на місцевій АЗС Олас, вони з нормальне пальне возять, там друг працює. В мене якось з Xdrive i БДСМ не склалося тільки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: У вівторок о 14:24 Автор Скарга Поширити Опубліковано: У вівторок о 14:24 Сіточку в карбюраторі поміняв, правда довелося пошукати. В жигульовському магазині забрав останню, на авторинку в знайомого ще одну про запас теж забрав останню. Знімаючи патрубок зима-літо, помітив що на стику патрубків пічки некисло так капає антифриз. Пощупав шланги до блока - теж дубові. Злив антифриз, роз'єднав патрубки, а там пластиковий з'єднувальний штуцер просто лопнув. Вирішив як вже міняти то і шланги і обидва штуцера за раз, щоб не колупатися там потім. Хомутам повна жопа всім, заржавіли просто в хлам. Один навіть довелося кусачками розвалювати на молекули. Шланги і штуцера встановив, повітря з системи повиганяв, правда лоханувся, треба було одразу при заливці антифриза верхній патрубок пічки зняти, я про це забув і якраз там пробка і стояла. Штуцера взяв латунні, побачимо як себе покажуть, бо другий штуцер у мене був просто куском сталевої трубки яка так заросла що майже вдвічі менша стала по діаметру. 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Gagai Опубліковано: В середу о 15:53 Скарга Поширити Опубліковано: В середу о 15:53 Я тоже приверженец латунных штуцеров, уголков и другой хрени, чтобы соединить патрубки. Пластиковые тоже бомба - вообще нет коррозии и налёта, но на морозе на простых хомутах начинают плакать. Для них нужны пружинные хомуты, а под пружинные хомуты нужны и патрубки соответствующего качества, а это только резать с иномарок, т.к. наши в последнее время гомно. 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: В середу о 16:03 Скарга Поширити Опубліковано: В середу о 16:03 9 минут назад, Gagai сказал: Я тоже приверженец латунных штуцеров, уголков и другой хрени, чтобы соединить патрубки. Пластиковые тоже бомба - вообще нет коррозии и налёта, но на морозе на простых хомутах начинают плакать. Для них нужны пружинные хомуты, а под пружинные хомуты нужны и патрубки соответствующего качества, а это только резать с иномарок, т.к. наши в последнее время гомно. хомуты норма пружинные продаются. цены только кусаются. но пластик даж иномарошный разлазится от времени. поэтому лучше только металл. сейчас много люминивых появилось, хз как они. пока беру латунь и чернину. ну или если есть возможность точить, то нержа. 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Gagai Опубліковано: В середу о 16:27 Скарга Поширити Опубліковано: В середу о 16:27 Латунь у меня ходит уже много лет нормально, а точить из нержи это если есть халява, а так как платиновый калькулятор - круто, вечно, а смысла нет.😊 Алюминиевые штуцера не в коем случае - гомно редкое, чуть с антифризом чуть не так и сожрало. 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: В середу о 17:24 Автор Скарга Поширити Опубліковано: В середу о 17:24 Ну от що може приїхати москвічеводу в такій коробці? Друг півдня вгадував. Бо коли дорослому дядьці приїжджає коробка Лего, це шось з чимось. 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimasldo Опубліковано: В четвер о 04:43 Скарга Поширити Опубліковано: В четвер о 04:43 11 час назад, Lancer90 сказал: Ну от що може приїхати москвічеводу в такій коробці? Друг півдня вгадував. Бо коли дорослому дядьці приїжджає коробка Лего, це шось з чимось. Масло хорошее, одобрямс, главное шоб был оригинал, по куаркоду просканируй. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 9 годин назад Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 годин назад Загалом, масло в коробці замінив, злив мутну темну жижу. Не скажу що чорна, але темна. Минула заміна була 30+ тисяч тому. Поїжджу на Ельфі, подивлюся як воно буде. Заодно замінив тормозуху, купив Bosch. Та що в мене була залита,польська якась, по кольору стала темно-коричнева. З задніх супортів взагалі чорне спочатку потікло, потім нормальна прозора. І запах у старої тормозухи такий собі був. Лишається замінити моторне мастило, думаю теж взяти Ельф. Але поки Форд перший в черзі на заміну масла) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз