john Опубліковано: 28 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2018 16 часов назад, Susanin_Dead сказал: Просто не каждому дано понять идею. Особенно если сильно хорошо идея скрыта. Не каждый поет - большинство дятлы. Увы Про дятлов вкурсе не по наслышке. Так что прежде чем крутить пальцем у виска, будьте добры поинтересуйтесь как и почему А кто тут (кроме Димы) может (не факт, что и Дима сможет) пояснить идею, как и почему? Я видел и Партизана и его Москвич - я идею не уловил, мне это творчество не понравилось, но я отношусь к нему с пониманием и принятием. Дерево, кожа - ну, сами по себе - не плохо, по-богатому. Но в данном авто в сочетании с саморезами и всем прочим - треш и содомия какие-то. Но, это его треш содомия, мне до них дела нет ) Кстати, а этот Москвич еще жив? 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 29 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2018 Вот-вот. И єто не повод називають говном увиденное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
88-й Опубліковано: 29 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2018 Имел возможность созерцать сей аппарат. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 29 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2018 Ну раз пошла такая пьянка ))) дядя Партизан 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 2 грудня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 2 грудня 2018 Масло масляное. 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 4 грудня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 4 грудня 2018 В 02.12.2018 в 09:41, chaika сказал: Масло масляное. а чо? ну ясно и понятно что шоколад снаружи, шоколад внутри. а так попробуй объясни другими словами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 4 грудня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 4 грудня 2018 Є такий торт , називається Захер. Там шоколад розтоплюється в бісквітний корж, коржі склеюють шоколадним кремом і покривають шоколадом. Ото шоколадний шоколад з шоколадом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 9 грудня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 9 грудня 2018 Все придельно ясно. Голлллл! Кричали болельщики после матча ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 25 грудня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2018 Что Серега нам не договаривает... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 25 грудня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2018 надо в суд подать)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 25 грудня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2018 За что??? Я ж это,того не со зла. Я так просто... Я больше не буду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 25 грудня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2018 На фольксваген, Женя)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 17 січня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2019 Натурально уписялся сейчас 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 17 січня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2019 Гроші дуже треба мабуть 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fiks 1 Опубліковано: 3 червня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2019 Хочу быть деушкай сзади Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 4 червня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 4 червня 2019 Там всередині вже нерідний мотор стоїть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fiks 1 Опубліковано: 4 червня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 4 червня 2019 Послушаю, когда встречу. Судя по номерам - куплен 3 года тому назад, я тогда же москаля покупал, номер почти тот же Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Victor Опубліковано: 17 жовтня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 17 жовтня 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 19 жовтня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 19 жовтня 2019 Вместо табличек Мэ и Жо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Victor Опубліковано: 31 жовтня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2019 В 04.12.2018 в 22:25, Kondit сказал: Є такий торт , називається Захер. Там шоколад розтоплюється в бісквітний корж, коржі склеюють шоколадним кремом і покривають шоколадом. Ото шоколадний шоколад з шоколадом. На иврите "Захер" значит "запомнил". Так что торт-то таки для улучшения памяти, однако ... 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Victor Опубліковано: 9 листопада 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 9 листопада 2019 Скрепный Интернет, однако ... 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 28 листопада 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2019 Авто салон subaru... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 28 листопада 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2019 Сдают паркоместо на ночь? :) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 29 листопада 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2019 20 часов назад, GreenMile сказал: Сдают паркоместо на ночь? Не,думаю он там и живет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Victor Опубліковано: 10 грудня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 10 грудня 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз