fiks 1 Опубліковано: 28 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2018 К открытию рыболовного сезона...Фото с форума Краснооскольского водохранилища image=http%3A%2F%2Fi067.radikal.ru%2F1408%2Fbc%2F9dce05555858.jpg&hash=ef8b0fa609a73abe69f828d7bec856d5 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 29 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2018 Расписание на автобусной остановке в Польше ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 6 липня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 6 липня 2018 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 10 липня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 10 липня 2018 Xороший слоган "Банк пресует просто". Я бы ещё добавил "отожмём и скажем cпасибо" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 10 липня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 10 липня 2018 Ну чего прессует? там написано "дрюкает" а в низу если дословно "это просто" да и поза девахи не оставляет сомнения ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vitalii Опубліковано: 7 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2018 Сьогодні купив ремкомплект бензонасоса таза для москвича. Перевернув упаковку а там Не повірив. Розпакував. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimasldo Опубліковано: 8 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2018 так я не понял замок топливного бака то где? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vitalii Опубліковано: 8 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2018 Так самому цікаво. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 9 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2018 Левая контора. Написано - Димитровград, но не написано ДААЗ. Игра слов. Как и с лобовыми стеклами. Бор - не означает заводское изделие, а только лишь название города. Думаю, качество ремкомплекта такое же, как и отношение к упаковке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 10 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2018 https://thebolditalic.com/hacked-prius-running-on-muni-power-lines-the-bold-italic-san-francisco-80cdbe55d68e Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Shenderko Опубліковано: 10 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2018 Фотошоп чи ні, з рогами, не буду стверджувати. Скоріше так, ніж ні. Але от що цікаво - на фотці Сан-Франциско, а позаду Пріуса, чешський тролік - Skoda 14tr, та сама модель що і в Україні багато де ще гасає: в Києві, Тернополі, Івано-Франківську, ну і в нас в Рівному. Звісно апарат був конкретно допиляний до вимог тамтешніх стандартів, порівняно з тими що поставлялись до нас але факт залишається фактом. І що цікаво, я так розумію, Сан-Францико доволі лояльно ставилося до закупівлі техніки з країн Соціалістичного Блоку. Свого часу, у них були помічені навіть гармошки Ікаруси 280 серії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 10 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2018 Я ж ссылку дал, там про приус этот написано Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 11 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2018 Чисто теоретически такую штуку можно сделать. Напряжение сети тролейбуса 600в, напряжение в схеме тягового электромотора приуса около 400-500вольт. В принципе реально. Мне интересно другое, вес штанг и как их держит крыша авто. Наверно внутри стоит рама. А вообще, вот это круть 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 11 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2018 Парни! Бред полный бред.от таких РАГОВ,тот приус на цапах бы лежал. Думаю фотошоп 100% Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 11 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2018 А может у него внизу плита или акб плоские? Ото к земле и тянет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
witjock Опубліковано: 11 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2018 что вас удивляет,троллейгрузы-техника будущего https://ecotechnica.com.ua/images/foto3/gruzovik-trolleibus-scania-ecotechnica-com-ua.jpg https://autoreview.ru/images/gallery/Грузовики и автобусы/news-2017/october/24/7.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 11 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2018 И это будет первая остановка... А по дороге знаки расставим... А это повесим для вторых ... 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 24 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2018 https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/karbyurator-soleks-s-vyhodom-na-gaz-moskvich-2141-IDBE457.html Мужик прої6ав електроклапан, і каже що то отвір для підключення газу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
.... Опубліковано: 24 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2018 Головне , це развод со старта! А купивши такий карб, я представляю шо там можливо ще знайти. Да і за таку космічну ціну. Якшо уже він під газ каже....... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 24 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2018 Ну чего? Цена вполне адекватная , если там действительно диффузоры хотя бы 24х24. А електроклапан докупить - не проблема. Если, конечно, там ещё осталась резьба после того болта 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nickolay Опубліковано: 28 вересня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 28 вересня 2018 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 23 жовтня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 23 жовтня 2018 Я щас завизжал, как свыня Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 24 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2018 Вот тут у меня просто натурально треснула срака Больше говна по ссылке - https://www.drive2.ru/l/887820/ 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 25 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2018 Тю. Это ж Дима Партизан. Щас там ,а ваще он харьковский клубень. Я, как и многие, видели это воочию. Ну да, не обычно. Но он так "видит", и сделал как ему нравится. Он занимается тем что делает разные вещи ручной работы в т.ч и на заказ, еще трубки курительные делает.. Ну это его видение, это не слелпено абы как и тяп-ляп, это полностью продуманный подход. Хотя да, необычно. 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 27 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2018 Просто не каждому дано понять идею. Особенно если сильно хорошо идея скрыта. Не каждый поет - большинство дятлы. Увы Про дятлов вкурсе не по наслышке. Так что прежде чем крутить пальцем у виска, будьте добры поинтересуйтесь как и почему Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз