Susanin_Dead Опубліковано: 30 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 йому до виїзда, як до києва рачки А я то думаю кто ето до Киева подбирается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 30 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 А я в последнее время только в перчатках работаю-уже надоело ходить с поцарапаными и побитыми руками.... Да и мыть их проще, ну и теплее соответственноАртем, а шо тебе кроме коробки нужно чтоб его на ход поставить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 30 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 + мульйон! В перчатках/рукавицах нифига никогда не получается! Голыми руками - впихуется даже невпихуемое 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wikar Опубліковано: 30 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 Я если одел перчатки, то пару болтов и гаек точно улетели в неизвестном направлении.... о штопорных кольцах я вообще молчу.... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 30 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 Тёма красавчег, если бы я так умел отмывать карбюраторы как он коробас! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 30 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 А я в последнее время только в перчатках работаю-уже надоело ходить с поцарапаными и побитыми руками.... Да и мыть их проще, ну и теплее соответственно Артем, а шо тебе кроме коробки нужно чтоб его на ход поставить? и шо таки все перечеслять?) (читать по одесски)) еще куча мелких сварочних робот переднюю подвеску смотреть! мотор скручен но карб не настроен, зажигание тоже, тосол залить. сцепление перепроверить, как собрано, прокачать и настроить тормоза все пересмотреть и прокачать. заднюю подвеску смотреть всю! полностью. поновому установить стекла.(изза битой жопи) ПОКРАСКА без шпаклевки. (должно буть типа шото як треш у музикбоя))))))) собрать все шо снял - оперение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
witjock Опубліковано: 30 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 Тёма красавчег, если бы я так умел отмывать карбюраторы как он коробас! Та шо он там помыл,крышку в тепличных условиях?А хвостовик кому оставил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 30 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 Та шо он там помыл,крышку в тепличных условиях?А хвостовик кому оставил? дай сйомник, и я спокойно сниму и переберу кпп полностью с заменами подшипников и помию хвостовик! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 30 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 Тьома, тобі в гараж треба хорошу буржуйку, натопить добре ну і согрівающє з собою треба взять, от тоді і робота веселіше піде, а то, коли пальці мерзнуть, то роботи не буде . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 30 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 Тьома, тобі в гараж треба хорошу буржуйку, натопить добре ну і согрівающє з собою треба взять, от тоді і робота веселіше піде, а то, коли пальці мерзнуть, то роботи не буде . я знаю одне, я або бухаю або роблю роботу, вовремя роботи ніколи не получалось пить, робота останавлювалась. Якшо у мене там буде буржуйка, то примерно буде така картина! прийшов нарубав дров, розтопив, під тріск дров начистив картошки, нажарив, достав баночку огурчиків чи помедорчиків, чмакнув так харашенько огурком, опрокинув рюмашку, і так грам 150 то яка там робота нафик Романтика така вокруг. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 30 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 Зато в тепле)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 30 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 Ага, а еще на запах горячего могут мужички с соседних гаражей подтянуться... а там и пляха найдется быстро... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 30 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 Зато в тепле)) ага) я буду кайфувать от самой обстановки и ничо робить не буду)) Ага, а еще на запах горячего могут мужички с соседних гаражей подтянуться... а там и пляха найдется быстро... а я їм скажу "а тепер науй всі ідіть"(с)лесь, як помагать толкать так хрен кого допросишся, а як бухать так сразу!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 30 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2014 я знаю одне, я або бухаю або роблю роботу, вовремя роботи ніколи не получалось пить, робота останавлювалась. Якшо у мене там буде буржуйка, то примерно буде така картина! прийшов нарубав дров, розтопив, під тріск дров начистив картошки, нажарив, достав баночку огурчиків чи помедорчиків, чмакнув так харашенько огурком, опрокинув рюмашку, і так грам 150 то яка там робота нафик Романтика така вокруг. не обовязково перед або під час роботи нажиратись, треба як кажуть по чуть-чуть грам 100 під закусочку і работать далі, ну а під кінець роботи можна трішки і розслабитись більше . Тьома, якщо не хочеш спиртного, можна чайком зігріватись чи кофейком, у нас на роботі деякі мужики чайок з бальзамчиком полюбляють, хороша тєма і робиться легше і не п"яний а на вечір ще й х@й стоїть як дрючок, так,що щей і жінці приятно буде 4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 Поддержу Мишаню. Тёма, подогрев в гараже нужен) Мы с Валерой даже летом без подогрева не работаем)) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 Ага! Как минимум 5 литров подогрева...))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 1 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 мужики я взагалі не п’ю!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 Жаль, на форуме матюкаться нельзя.... 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 Матюки можно заменить жестами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 1 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 не ну мужики ви бачили ціну на бухло?! 50 грн пляшка. а ви зразу матюки! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 Нужно литрами покупать 10л сразу, примерно по 40 грн. за 1л. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 и шо таки все перечеслять?) (читать по одесски)) еще куча мелких сварочних робот - можна і в слєдуєщему году доварить, зараз заварить те до чого шоб добраться нада буде розібрать переднюю подвеску смотреть! - ти шо, ніколи не бачив? мотор скручен но карб не настроен, зажигание тоже, тосол залить. - тосол залить 15 минут, остальне по ходу настраюєьться сцепление перепроверить, как собрано, прокачать и настроить - 20 минут роботи тормоза все пересмотреть и прокачать. - то таке, ну нада, не спорю, ну півдня-день заднюю подвеску смотреть всю! полностью - там 12 ризинок в ресорах і 8 в амортах, шо там робить? поновому установить стекла.(изза битой жопи) - літом потом зробиш ПОКРАСКА без шпаклевки. (должно буть типа шото як треш у музикбоя))))))) - ни поняв, літом покрашу тобі з пилєсоса, приїдеш в гості, пока так можна. собрать все шо снял - оперение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 1 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 и шо таки все перечеслять?) (читать по одесски)) еще куча мелких сварочних робот - можна і в слєдуєщему году доварить, зараз заварить те до чого шоб добраться нада буде робірать переднюю подвеску смотреть! - ти шо, ніколи не бачив? мотор скручен но карб не настроен, зажигание тоже, тосол залить. - тосол залить 15 минут, остальне по ходу настраюєьться сцепление перепроверить, как собрано, прокачать и настроить - 20 минут роботи тормоза все пересмотреть и прокачать. - то таке, ну нада, не спорю, ну півдня-день заднюю подвеску смотреть всю! полностью там 12 ризинок в ресорах і 8 в амортах, шо там робить? поновому установить стекла.(изза битой жопи) - літом потом зробиш ПОКРАСКА без шпаклевки. (должно буть типа шото як треш у музикбоя))))))) - ни поняв, літом покрашу тобі з пилєсоса, приїдеш в гості, пока так можна. собрать все шо снял - оперение. так а сказать, що хотів? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 підправив предидущий пост. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 2 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 грудня 2014 и шо таки все перечеслять?) (читать по одесски)) еще куча мелких сварочних робот - можна і в слєдуєщему году доварить, зараз заварить те до чого шоб добраться нада буде розібрать переднюю подвеску смотреть! - ти шо, ніколи не бачив? мотор скручен но карб не настроен, зажигание тоже, тосол залить. - тосол залить 15 минут, остальне по ходу настраюєьться сцепление перепроверить, как собрано, прокачать и настроить - 20 минут роботи тормоза все пересмотреть и прокачать. - то таке, ну нада, не спорю, ну півдня-день заднюю подвеску смотреть всю! полностью - там 12 ризинок в ресорах і 8 в амортах, шо там робить? поновому установить стекла.(изза битой жопи) - літом потом зробиш ПОКРАСКА без шпаклевки. (должно буть типа шото як треш у музикбоя))))))) - ни поняв, літом покрашу тобі з пилєсоса, приїдеш в гості, пока так можна. собрать все шо снял - оперение. от ви (це всі хто кажуть та шо там ее делать!) не бачели саму машину в живу! куда не киньса треба по мелочам все робити! а зимою в -15 я манав там яйця морозить. це у вас гаражі під домом, зайшов чай попив, а у мене в конце города, і без отопления. по теплу хотяби до -5 може попідварюю там де нада, там де ненада трогать не буду. подвеску полюбому! і задню і передню! сайлент один вилез! шарова на соплях на ричагу держиться. задней подвески взагалі почти немає сцепу полюбому передивлятися все заново. якшо там все класно! но я не вірю. мотор! неповірю шо походу! це може для тебе по ходу! для мене ні. задня подвеска там вопше плакать хочиться! те шо все знімать підварювать крепления. собирать. Між стеклом заднім і рамкою можна палиць встромить! за пилесоса принімаю) якшо матовим бежом зумієш задути приїду) більша часть машини здерта до металу!! посуті все робиться! все впирається в холод. може за зиму підварю днище Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts