Гість Шурик Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Может вопрос не по теме,а сколько примерно выйдет ,сам блок управления,и сами датчики по деньгам,и трудно достать ,сам блок,заранее спасибо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 И мне дайте такой шкив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Неужели не укого нет нормального токаря? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
B@rs Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 есть чертежи под ручейковый ременЬ?? ...задам вопрос может выточат.... может появится и возможность вам выточить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Шурик Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 если я найду ,информацию,как что делать,то себе буду точить,шкив,если кому надо,то можно будет выточить хоть 10 ,я живу в днепре Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 B@rs на первой странице есть. Цену озвучить нужно, тогда и заказ будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
labetth Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Весь комплект около 750 грн. ((( Там катушка очень дорогая... Это цена без шкива.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Roller Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я вот не пойму одно - зачем точить весь шкив,если можно выточить просто тот венец с зубьями,и прикрепить его к сток-шкиву ?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
labetth Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Не вопрос тока никто не хочет точить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Шурик писал(а): Может вопрос не по теме,а сколько примерно выйдет ,сам блок управления,и сами датчики по деньгам,и трудно достать ,сам блок,заранее спасибо Приблизительные цены тут: %D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%BF%D1%81%D0%B7-%D0%B6-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B6-412-1,5-t5660.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Шурик Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спасибо за сылку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
B@rs Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Pashtet писал(а): B@rs на первой странице есть. Цену озвучить нужно, тогда и заказ будет ем знач перепутал... под ленточный ремень или как его там .... ну тот что широкий!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Неужели не у кого нет токаря? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Люди, дайте чертеж как точить, чтобы сростить жиговский зубвенец+наш шкиф. буду пробивать у себя в раёне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Первая страница Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
evgen564 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Показал токарю(у мужика в гараже 1К-62 и еще немного всяких станочков,руки из нужного места) чертёжик.Токарь говорит,что шкив точить металла много уйдёт и болванку такую сложновато найти.А вот с зубьями полный.....Зубы точить он не возьмётся,хотя,говорит,можно болгаркой . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Болгаркой слишком высокая точность получится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Roller Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Та можно и болгаркой на крайняк ! Только перед этим разметить точно - накернить оси радиусов ( на чертеже видно ) и сверлом насверлить сначала отверстия,а за тем и "твердой рукой" болгаркой зубья пилить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
B@rs Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 блин все никак не распечатаю чертеж.... может быть на шахте появится возможность их точить...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
deriont Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 сначала скачай потом разверни и распечатывай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
B@rs Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 да ты шо... у мну принтера нет просто ... надо к куму идти) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
deriont Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я думал может глюк как у меня был- пол чертежа на листок влазит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Jimmi_Neitron Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вот товарищ делает на заказ,с доставкой по почте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Roller Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Узнайте сначала цену самого шкива ,который в России изготовит человек из Башкорстана,и прибавте ещё цену за переысылку ! Разве у нас нету токарных станков в Украине ?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 доставка 1000 рупий почти. я с ним говорил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз