Перейти до вмісту

Roller

Москвичеводи
  • Публікації

    573
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Roller

  • День народження 15.01.76

Converted

  • Авто
    ИЖ-412 , АЗЛК-21412
  • Год выпуска авто
    1993
  • Откуда
    Жовті Води
  • защита от ботов
    3751-3897-54-913

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнено і не відображатиметься іншим користувачам

Roller's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Репутація

  1. Та задні то ще можна , а передні Fenox - то загадка . Гугл теж нічого не показує , а ще ціна лякає ! Ось мій один почав "пітніти" , усі потуги розібрати безрезультатні ...
  2. Власне час минає, а питання з передніми циліндрами Fenox так і залишаються . Невже ніхто так і не розібирав або не розпилював його уздовж чи у поперек , щоб дізнатись - що саме стопорить той поршень з манжетою ?!
  3. Roller

    Интернет-магазин www.detali.zp.ua

    Місяць чекав коли завезуть внутрішню ручку-гачок дверей 2141 ,постійно слідкував за статусом . Нарешті з`явився статус "очікується 13.08.2020 " ,наступного дня змінюється "очікується 14.08.2020 " два дні переодично перевіряв довгоочікуваний статус "Є у наявності" ... О дев`ятій ранку 15.08 перевіряю пошту - нарешті увідомлення на ел.пошту "ДОСТУПНО" ! З радістю заходжу на сайт,а там облом - Немає у наявності ! Що там за партії товару ви заказуєте ?! Це дуже гостродифіцитна деталь,чи у вас змова з базарникими ?!
  4. Roller

    помогите с выбором ШРУСов

    Надумав купувати зовнішній ШРУС "АТ" . Продивився асортимент на "деталях" ,та помітив що у комплекті є якась шайба,що начеб то надіта на шліци до упору , і це я помітив лише зі ШРУСами "АТ" ! Чув такий міф від нашого співклубника,що ШРУСи "АТ" впираються у поворотній кулак ,і треба точити якусь шайбу окремо ! Може просто він придбав "некомплект" ,та морочився ? Хто купував "АТ" ,відгукніться будь ласка !
  5. Підійдуть,якщо двигун дефорсований ( з низькими поршнями під 80-й бенз)
  6. Поршні які хоч ; 3313 чи 3318 ? А ГБЦ яка ( фрезована ,чи як ? ),і взагалі,яка компресія у двигуні ?
  7. Щойно придбав такий Р.Р - 131.3702 . Зрозуміло що корпус реле ,то і є маса ( мінус ),але ж на корпусі проти виводів немає підписів " + " та " Ш " ,а тільки підписи "мін" та "макс"! На оф.сайті виробника ( "СОВЕК") є опис та схема,а от про по розпіновку виводів немає нічого . Що куди штрикати ,хто зіштовхувався з таким ? Дякую.
  8. Фото що вище навело мене ще на одне питання : А що,самий паперовий фільтруючий елемент з "Кадета" не такий як на класичніх ТАЗах та Москвичах ?! На фотці він наче більшого діаметру..
  9. Я ось про так "каструлю" з "Опель-Кадет" ,може хто ставив на 412-й...
  10. Шановні,у мене питання по комплектуючим до моноінжектора ,а саме ота кругла "каструля" з Опеля ,чи стане вона у підкапотне Москвич 412 ( вакумний підсилювач гальмів зі сторони випускного колектору ) . Та чи не буде торкатися деталів двигуна ; верхнього термостату ,заливної кришки мастила ,тощо... ? Дякую.
  11. Дай токарю,щоб виточив усе що кругле та засвердлив отвір ,а зубці наріж сам надфілем ,притуливши стару шестерню як кондуктор ... Я таким чином зробив подібну шестерню з косими зубцями,що її обертає "черв`як" у спідометрі мотоцикла ЯВА ,так вже третій рік працює ,та хоч би що . Матеріал копролон + набір надфілів ,та терпець ,і усе вийде .
  12. ...катушка 2108 аж ніяк не може "пихкати" у два циліндри ,бо у неї один високовольтний вивід . Може автор невірно вказав маркування " 21083 " ? Таких катушок не існує , а зрозумів це,як чотирі штатні 2108 для БСЗ ..
  13. Припустимо ,що двоканальний комутатор керуватиме двома з чотирьох катушок .Цікаво, а хто ,або що двома іншими катушками керувати буде ?
  14. Robin ,і як справи ,щось новеньке вже є ? Гарно б було тему підійняти. Оце міркую,чи можна ресивер відлити суцільний під інжектор , чи з двох частин зручніше мабуть буде ? А фотки не збереглись часом з першої сторінки цієї теми, бо дуже цікаво глянути ?
  15. Ну,можна проміряти принаймні великий діаметр конусу ... як що діаметр (Ф) буде десь 17,8 мм ,то це №2 ,а як Ф-23,3 мм ,то №4 . На фото він щось коцнутий сильно (навіть загнутий),треба перешліфовка добра ( узнаю скільки ще возьмуть за ремонт ,то повідомлю потім ,чи буду брати..)
×
×
  • Створити...