Garri-g

Объявы с инета (Запчасти)

2 862 сообщения в этой теме

9 минут назад, Де Даас сказал:

Я такі купив, вони зі склопластику, треба крутити на саморізи. Поки бампер шкоди не ставив назад, вони цілком виконували свої функції,  по кутках я закрутив на саморізи, пилюка-грязюка не потрапляла в бампер і підкапотку.

0

Поделиться сообщением

Спасибо,  если не найду родной-куплю эти, судя по фото-сделали по образцу и подобию, в родном бампере 4 прорези, а на этих 3, за противотуманкой не очень будет видно, но на фото сразу заметно

0

Поделиться сообщением

32 минуты назад, MADCAT сказал:

Спасибо,  если не найду родной-куплю эти, судя по фото-сделали по образцу и подобию, в родном бампере 4 прорези, а на этих 3, за противотуманкой не очень будет видно, но на фото сразу заметно

Я поставив без проблем, вони чорні матові, поки бампер був сірий то кидалися в очі, як красанув то пофіг, майже не видно.

0

Поделиться сообщением

19 часов назад, MADCAT сказал:

фото-сделали по образцу и подобию

Зробили їх для харківських пластикових (або скловолоконних?) бамперів. А-ля заводські складніше зробити, плюс часто ламаються. Із скловолокна робити заводський з купою прорізів взагалі кончишся, а в кінці вийде криве фіг зна шо. :) 
От воно і таке.

3

Поделиться сообщением

О! І я такі купив. "Г".

2

Поделиться сообщением

Панове, розбирається Святогор на жигомоторі, може комусь треба

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/rozbirayu-moskvich-azlk-2141-svyatogor-IDRpk9h.html

0

Поделиться сообщением

33 минуты назад, Lancer90 сказал:

Панове, розбирається Святогор на жигомоторі, може комусь треба

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/rozbirayu-moskvich-azlk-2141-svyatogor-IDRpk9h.html

Там продаван, мудак, нужны были поворотники с фарами,кормил обещанием, сделать фото 2 месяца, потом звоню, говорит продано.

2

Поделиться сообщением

1 час назад, dimasldo сказал:

Там продаван, мудак, нужны были поворотники с фарами,кормил обещанием, сделать фото 2 месяца, потом звоню, говорит продано.

Не перший і не останній мудак, я так хотів РАР приборку то мені один олень три дні відписував, а в результаті виявилося що продано

2

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/vechnyy-nakonechnik-rulevoy-tyagi-moskvich-2141-as-metal-as-metal-asmetal-IDT2RNw.html

Вот и наконечники в продаже, цена трошки дороговата:)

1

Поделиться сообщением

Шось трохи да, перекупство переросло в жадність) хто ж приліпляє до ціни половину вартості)))

0

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас