Перейти до вмісту

AZLK 2141 by Lancer90

Lancer90

Recommended Posts

"2 хвилини тому, scor.p сказав:"

я задолбался эти крышки на волгобачке менять. зимой постоянно лопались. изолентой как то замотал, уже много лет так и ездит))

Кришка якось не лопала ні разу, видно пощастило)

А бачок протерся)

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповіді 457
  • Створено
  • Остання відповідь

Найкращі автори в цій темі

Найкращі автори в цій темі

Опубликовані зображення

Почав морочить бенонасос. Ну, для москвічевода не новина, тряпочку поклав, водичкою полив і поїхав далі. +28 було, нічого дивного, але заїхав ремкомплект на пекар купив.

Сьогодні холодніше, +19, поки проїхався туди-сюди - знов те саме, причому зразу з тряпочкою їхав і не помогло, прийшлося їхати з привідкритим капотом, а вдома вже розбиратися. І я офігів, при минулій переборці насоса такої фігні не було. Під мембраною ніби ржава глина, пружина на пару витків згнила. Поки все виколупав, поки карбклінером промив, ржу дрібною наждачкою прибрав і поставив ремкомплект. 

IMG_20250611_200729_1.jpg

IMG_20250611_200713.jpg

IMG_20250611_195312.jpg

IMG_20250611_195302.jpg

• Upvote 1
Посилання на коментар

"3 хвилини тому, scor.p сказав:"

конденсат за зиму сгноил пружину) забавно.

По правді, за 4 зими) але такої фігні ще не бачив)

А ще сьогодні на виїзді з міста зачепився поганятися зі Святогором. Проїхалися по трасі, побібікали один одному і роз'їхалися) Свят у нас в місті один, я здалеку побачив що він цілеспрямовано мене доганяє)

• Like 1
Посилання на коментар

Стакан солярки на бак бензина и бензонасос всегда живой. Всё хочу попробовать и забываю постоянно. Хоть у меня и пластиковый насос, и проблем с ним нет, но говорят нынешние бензины очень сушат топливную. А солярка помогает всё смазывать.

• Like 1
Посилання на коментар

"42 хвилини тому, космич сказав:"

Стакан солярки на бак бензина и бензонасос всегда живой. Всё хочу попробовать и забываю постоянно. Хоть у меня и пластиковый насос, и проблем с ним нет, но говорят нынешние бензины очень сушат топливную. А солярка помогает всё смазывать.

Сушать 100%, бо навіть шланги стали якісь не дуже еластичні, ніби пересихають. Спирту думаю в тому бензині ніяк не 5% як всі пишуть. Хоча в нас деякі місцеві АЗС пропонують варіант без спирту - бензин А98, чисто нафтовий, але ціна 58 грн

Посилання на коментар

"{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, Lancer90 сказав:"

По правді, за 4 зими) але такої фігні ще не бачив)

А ще сьогодні на виїзді з міста зачепився поганятися зі Святогором. Проїхалися по трасі, побібікали один одному і роз'їхалися) Свят у нас в місті один, я здалеку побачив що він цілеспрямовано мене доганяє)

Не зелений часом?

Посилання на коментар

"Щойно, MADCAT сказав:"

Не зелений часом?

Бордовий зі спойлером. Їздив на харківських номерах дуже довго, а недавно продали видно, стали свіжі рівненські номери

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Створити...