Messer Опубліковано: 10 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2010 не соглашайся, чтото тут не чисто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 10 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2010 Сегодня получил посылку из столицы. скоро буду весь в накладках... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 10 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2010 супер)) порожки - моя мечта)))) а чего с столици??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 10 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2010 супер)) порожки - моя мечта)))) а чего с столици??? http://moskvich.net/index.php/topic,7821.new.html#new Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 10 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2010 молодца... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 20 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2010 не соглашайся, чтото тут не чисто в порогах всегда не чисто... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 29 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 29 жовтня 2010 А диски задние не с ауди случайно на москвиче стоят?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 30 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2010 стояЛИ. теперь литые стоят... http://moskvich.net/index.php/topic,486.375.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 31 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2010 а я се есче 4ри дичка достал))) терь буду в жолтые воды везти к спортсменам стошникам))))) (сезонные механики ) розварку клепать с пластыной)))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 31 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2010 УРРРРАААААААААА!!! я восстановил весь гараж! все фотки на местах. Добро пожаловать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 31 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2010 УРРРРАААААААААА!!! я восстановил весь гараж! все фотки на местах. Добро пожаловать... ну поздравляю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 31 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2010 спасибо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 1 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2010 ерь буду в жолтые воды везти к спортсменам стошника ага молодца. Это намного ближеж чем ехать вверх космической.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 2 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2010 Гарик, я живу в Кривом Роге вобще то))) просто учусь в Днепре) и машина моя тоже в К. Р.))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 2 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2010 А ну тогда звыняй... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 5 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2010 вот я и дождался. теперь мой космичик будет ездить тихо тихо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
x6tance Опубліковано: 5 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2010 Сколько отдал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 5 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2010 К зеркалу спецом положил , чтоб больше казалось?! А так зачетные, на встрече оценим))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.mon Опубліковано: 5 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2010 аха-ха-ха!!! Мэрс, как ты заметил? Я сразу и не обратил внимания, полумал что два пакета с сайлентами Ох и дедушка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 5 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2010 К зеркалу спецом положил , чтоб больше казалось?! А так зачетные, на встрече оценим))) да... я такой :D :D аха-ха-ха!!! Мэрс, как ты заметил? Я сразу и не обратил внимания, полумал что два пакета с сайлентами Ох и дедушка! :D :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 5 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2010 Сколько отдал? 560 гривен. и месяц ждал. теперь формы есть, делать будут быстрее... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 5 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2010 Мэрс, как ты заметил? Я долго всматривался, провел раследование и выяснилось!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 5 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2010 космич, ставь быстрее - интересно. У отца 41-й, тоже хочет заказать. Кстати, как такие сайленты прессуются в рычаг? Приспособа какая нужна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rasp Опубліковано: 5 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2010 Да, очень интересно как ходить будет, шуму много вокруг ПУ, а реальных отзывов мало. Помню только что выворачивало кронштейны подушек стабилизатора на ПУ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 5 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2010 вырвать может только слева справа я уже заварил... шансов нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз