rocknroll man Опубліковано: 16 годин назад Скарга Поширити Опубліковано: 16 годин назад Всіх вітаю, і страшенно радий, що Форум ще живий, хоч і не такий активний як раніше - що поробиш, обставини.... Прийшов час розпочати нову історію, нову сторінку... тож почну. Та як зараз так би мовити пішов 5й рік життя без життя, у формі, у всіляких двіжах з автоматом, феєрверках та вибухах на донбасі, були в мене різні машини. Кросовери, переважно, бо без авто тут ніяк. Якісь були знищені, якісь я продав, але вони.. ну просто машини. Сів та й їдеш, якщо коротко. Але як то кажуть, щось не те. І тут, в одному селі, де ми дислокувалися, мені потрапив на очі 412й москвич. Ті, хто давно на форумі знають, що я був до москвичіків дотичний і навіть мав їх колись) Так от, я того 412го взяв. І о сяйво попало мені на голову!) Я із великим задоволенням їздив на ньому селами, полями і чорт зна якими дорогами між виходами. Але був нюанс - він був по ТП, а це не комільфо. Та й седан. Багато свого життя та скарбу не перевезеш, та й по роду служби багато теж. Тож я його передав побратимам з іншої бригади вчитися їздити) (що вони успішно виконали, і досі їздить). А собі взяв... 2137. Знайшовся у Кривому Розі і був мені перегнаний власником. Тут то я й кінцево башню втратив і завзято проводив під ним/з ним час. І він мене не підводив. Майже рік я ганяв на ньому, їздив у відпустку, і дарував позитив собі й побратимам, та й просто оточуючим, адже зробив з нього такого собі Гостбастера) Але з плином часу захотів взяти ще й 41й - адже то ще той корабель.. ну Ви вкурсі. Тож я почав пошуки. Активні. І натрапив на цей авто. Тож... Зустрічайте) 95тисяч пробігу, один власник (був), продав син, по спадщині, 5ть років стояв.. Рідна фарба, крім крил, та й мінімум колхозу. Прийнанні, так мені здавалося) Домовився з продавцем, перевів гроші, і чекав.. чекав.. 2 тижні поки з позицій виберусь. Щоб поїхати в Одессу та проїхати 650 км за день до місця діслокації. Така собі романтична пригода) Звісно, коли забирав вилезли косяки, про котрі власник(син) не сказав) І здивованно такий "ой, а я не бачив" "я не знав". Наприклад підварений правий стакан.. чи дира у правому пістолеті. І на відео хєр показав. Але бог із ним.. Тож я його забрав. З ніштяків - ваз двигун (з узамом тут складно по зч вкрай), власник запевнив, що Алеко заводський, до нього йшла сервісна книга декількома мовами. Їхав він одне задоволення) Поки не відпав резонатор, бо відгнив на місці зварки вхідного патрубка. Кпп - навіть не чутно. Та й в принципі дуже тихо працює. Що по планах? ззовні оригінал, салон ближче до оригіналу (планую коричневий салон - ну дуже подобається), технічно трохи доробити, може інж поставити.. Рар там... Зробити кузов, бо є місця(а як без них). Тож вже моніторю олх на момент всяких ніштяків)) Отакі от справи) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lexx2next Опубліковано: 11 годин назад Скарга Поширити Опубліковано: 11 годин назад Вітаю ззовні охеренний аппарат. А салон на фото коричневим виглядае чи я помиляюсь? РАР це приборку на просвіт бажаете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз