MADCAT Опубліковано: 14 липня Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня С резинками для Ланоса есть один момент, эти резинки на Лаосе одеваются на кроки, у нас-прижимаются болтами, и чтоб резинку не сплющивало-в ней есть металлическая трубка, в ланосовские ее лучше сделать https://driver.top/exp/302470/ 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 16 липня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 липня Поїхав Мосян на ремонт вихлопа. Ну як ремонт - заміну. Від штанів до глушника погано стало усьому. З того що було в наявності на ринку самі розумієте, краще з гіршого. Підвіси взяв від Ланоса, з'єднувальні муфти, нові прокладки і ТД. Цінник запчастин 3000 грн. Наступного разу напевно варто буде задуматися про кастомний вихлоп - резонатор і банку від чогось цікавого поставити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 16 липня Скарга Поширити Опубліковано: 16 липня если кастомный сварить с фиговых труб, сгниет точно также за пару лет. а наманые трубы надо еще поискать... 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 16 липня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 липня "50 хвилин тому, scor.p сказав:" если кастомный сварить с фиговых труб, сгниет точно также за пару лет. а наманые трубы надо еще поискать... Та тут хоча би резонатор з банкою поставити щоб не згнивав за 2 роки) чи за три) 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 17 липня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня Вихлоп на місці, установка зайняла півдня) ні штани одразу не стали як треба ні проміжна труба, все підганяли. Підвіси тепер стоять від ланоса - на резонаторі маленькі, на банці - середні. Стало помітно тихіше, вихлоп припіднявся вище ніж був попередній. Але все ж кооперативний резонатор позвякує на обертах. Хоча на холосту в салоні абсолютна тиша. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 17 липня Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня Новый выхлоп всегда звонкий, не оценишь. Я вот свой перепаял давно уже, а только сейчас слышу, тихо всё. Хотя, с узамом, слово тихо не подходит. Мотор слышно хорошо, а выхлоп тихий. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 17 липня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня "10 хвилин тому, космич сказав:" Новый выхлоп всегда звонкий, не оценишь. Я вот свой перепаял давно уже, а только сейчас слышу, тихо всё. Хотя, с узамом, слово тихо не подходит. Мотор слышно хорошо, а выхлоп тихий. Щось таке, вихлоп стає чути тільки коли прогорить конкретно) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 6 годин назад Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 годин назад Всім привіт!) Появився не заправці поруч 98 бенз, без спирту, без решти фігні. І пішли тест-драйви) Що на Форді що на Мосяні розхід став менше, їхати стали бодріше. Ціна звісно трохи кусається, але так набридла вони спиртового бенза що поки балую машинки таким. Ельф в моторі показує себе супер, шумів менше, крутиться добре, треба ще перевірити зимою, чи не буде тяжко пускатися в мороз. Зі стрьомного - перевірив сьогодні масло, рівень є, чисте як сльоза. Відкрутив кришку заливну - а там невідома хєрня схожа на згущонку і кольором і консистенцією. Почав по трубкам дивитися звідки вона - дійшов до черепахи. Обидва шланги що йдуть до черепахи теж були засраті цією фігньою. Якби була емульсія - було б масло іншого кольору. Чи ні? 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 4 години назад Скарга Поширити Опубліковано: 4 години назад ну либо ночи холодные стали и конденсат при прогреве. либо кто то в спиртовой бензин нассал. ну или начало конца))) но я думаю нассали. катайся и наблюдай щуп. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 4 години назад Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 години назад "2 хвилини тому, scor.p сказав:" ну либо ночи холодные стали и конденсат при прогреве. либо кто то в спиртовой бензин нассал. ну или начало конца))) но я думаю нассали. катайся и наблюдай щуп. Я живу в долині, в мене щоранку машини мокрі шо ппц, прям за ніч тормозні диски ржаві стають. А переїхали того року пізньої осені, коли вже було холодно. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 4 години назад Скарга Поширити Опубліковано: 4 години назад А что ещё это может быть если не эмульсия? Если на щупе чисто, а сверху сгущёнка, значит где то в голове травит тосол в масло. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 4 години назад Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 години назад "6 хвилин тому, космич сказав:" А что ещё это может быть если не эмульсия? Если на щупе чисто, а сверху сгущёнка, значит где то в голове травит тосол в масло. Треба спостерігати значить. Я так розумію коли масло мутніти почне тоді жопа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: 2 години назад Скарга Поширити Опубліковано: 2 години назад "1 годину тому, космич сказав:" то в голове травит тосол в масло не завжди, часто конденсат, особливо на кришці маслозаливної горловини, та в сапуні якраз. 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 2 години назад Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 години назад "1 хвилину тому, FROZTEN сказав:" не завжди, часто конденсат, особливо на кришці маслозаливної горловини, та в сапуні якраз. В мене як зранку капот відкрию то навіть мотор в конденсаті, найбільше чомусь на вакуумнику Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз