Перейти до вмісту

Recommended Posts

"1 годину тому, FROZTEN сказав:"

Маю 2138, який і 408 і ранній 2140 першого року випуску, один по ціні двох! 🤪

О, пішла жара)

Зараз будуть торги)

А то в області, виліз мені 408 кольору Лазурь, трохи життя побачив, але загалом збитенький такий. І хочуть щось типу 450 доларів. Але стільки двіжа зараз всякого в житті, що можу поки тільки на фото полюбуватися

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповіді 78
  • Створено
  • Остання відповідь

Найкращі автори в цій темі

"35 хвилин тому, Lancer90 сказав:"

Але стільки двіжа зараз всякого в житті, що можу поки тільки на фото полюбуватися

З 408 двигуном+кпп досить складно, тому тут краще да, якщо немає де точити всякі штучки і величезної копиці запчастин в загашнику лізти туди певно не варто))

• Like 1
Посилання на коментар

"4 хвилини тому, FROZTEN сказав:"

З 408 двигуном+кпп досить складно, тому тут краще да, якщо немає де точити всякі штучки і величезної копиці запчастин в загашнику лізти туди певно не варто))

Звісно)

Є там нюанси скрізь. І до всього ще треба щоб гараж під хатою був, а до будівництва гаража я ще не дійшов)

Але ж помріяти можна)

403 точно завів би) до Запорожця була б тусовка. А ще запорожець 965)

Посилання на коментар

В 09.02.2025 в 20:20, Lancer90 сказал:

Живемо в долині, у нас так сиро постійно, що ніби -15 надворі. Хочеться тепла і весни)

Хочу всі масла Ельф залити в Мосю. І тормозуху треба поміняти, щось потемніла. Треба щось нормальне взяти, напевно АТЕ

Сейчас и у нас похолодало.

Ельф хорошее масло одобрямс :)

АТЕ дорого богато, рекомендую БОШ, хорошая тормозуха, сам её пользую на всех москвичах.

• Like 1
Посилання на коментар

"41 хвилин тому, dimasldo сказав:"

Сейчас и у нас похолодало.

Ельф хорошее масло одобрямс :)

АТЕ дорого богато, рекомендую БОШ, хорошая тормозуха, сам её пользую на всех москвичах.

У нас на ніч -12 приблизно, на ранок замерзлі тачки шо капець 

Я на форді коли тормозілки робив і масло міняв то мені знайомий масло замовив Kennol Boost, а тормозуху ATE, чого на неї і подумав. 

Зараз в Мосян залита Plak польська, в мене вперше таке щоб тормозуха за два роки так жорстко потемніла. Того і хочу прокачати-замінити, ну її лісом, бадяга якась

• Upvote 1
Посилання на коментар

В 10.02.2025 в 23:50, Lancer90 сказал:

У нас на ніч -12 приблизно, на ранок замерзлі тачки шо капець 

Я на форді коли тормозілки робив і масло міняв то мені знайомий масло замовив Kennol Boost, а тормозуху ATE, чого на неї і подумав. 

Зараз в Мосян залита Plak польська, в мене вперше таке щоб тормозуха за два роки так жорстко потемніла. Того і хочу прокачати-замінити, ну її лісом, бадяга якась

У нас тоже-+ такая ночная температура:( отвыкла мы от морозов. :))

по поводу тормозах БОШ мне она нравиться, за 5 лет эксплуатации показала себя с хорошей стороны.

• Like 2
Посилання на коментар

И я уже много лет Бош покупаю на детали.зп.

• Like 1
  • Upvote 1
Посилання на коментар

Загалом, варто ні на чому не економити, тоді все ходить)

Дешеві масла хіба міняти раз на 5 тисяч, тоді нічого. Але тоді виходить що немає сенсу двічі на рік міняти масло, дешевше одразу купити щось краще. 

Мені лукойл раніше подобався, куди не заливав, при нормальних інтервалах заміни ні разу чорним не зливав

"{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, dimasldo сказав:"

У нас тоже-+ такая ночная температура:( отвыкла мы от морозов. :))

по поводу тормозах БОШ мне она нравиться, за 5 лет эксплуатации показала себя с хорошей стороны.

Та да, балувані стали. Всі минулі роки зими майже не було. В нас сильний сніг випав аж один раз. 

А тут прям зима. 

• Upvote 1
Посилання на коментар

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/toplivnyy-nasos-nizkogo-davleniya-elektricheskiy-benzonasos-na-karbyurato-IDRXhb4.html

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/elektrobenzonasos-toplivnyy-nasos-nizkogo-davleniya-benzin-er-500-12v-IDXfRq7.html

Может кто-то юзал такой бензонасос, как он по качеству и долговесности?

Основная задача быстрый страт на холодном моторе, потом переход на газ, авто карбюраторное.

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/elektrobenzonasos-nizkogo-davleniya-dlya-karbyuratornyh-avto-komplekt-IDEPbJz.html

Или может этот вариант будет лучше?

Короче жду ваших отзывов. 

Посилання на коментар

"{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, dimasldo сказав:"

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/toplivnyy-nasos-nizkogo-davleniya-elektricheskiy-benzonasos-na-karbyurato-IDRXhb4.html

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/elektrobenzonasos-toplivnyy-nasos-nizkogo-davleniya-benzin-er-500-12v-IDXfRq7.html

Основная задача быстрый страт на холодном моторе, потом переход на газ, авто карбюраторное.

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/elektrobenzonasos-nizkogo-davleniya-dlya-karbyuratornyh-avto-komplekt-IDEPbJz.html

Или может этот вариант будет лучше?

Перший варіант бачив у мужика на 2140, на той час користувався вже рік таким, дуже був задоволений, ніяких проблем. Зараз не знаю як)

Посилання на коментар

А зробити так як у мене? З ЗАЗа послідовно? Запалення включив - він накачав (якщо потрібно) і виключився, якщо механічний перегрівся - він підхватує помагає пробки продавлювать. Але є один недолік - не повинно бути обратки. Я задоволений! Підкачкою на механічному не користувався ні разу з моменту як поставив з ЗАЗа. Зимою вообще кайф!

Посилання на коментар

1 час назад, KSV сказал:

А зробити так як у мене? З ЗАЗа послідовно? Запалення включив - він накачав (якщо потрібно) і виключився, якщо механічний перегрівся - він підхватує помагає пробки продавлювать. Але є один недолік - не повинно бути обратки. Я задоволений! Підкачкою на механічному не користувався ні разу з моменту як поставив з ЗАЗа. Зимою вообще кайф!

Заз б/у не хочу кота в мишке брать, новый дороговато.

• Like 1
Посилання на коментар

"1 годину тому, KSV сказав:"

Хтось мені казав що трохи з ЗАЗіка насос може мозок любити, а крім б/у не знайдеш напевно ніякого. Того я на свому ЗАЗі все відкладаю обслуговування автономки, думаю багато що вилізе)

Посилання на коментар

Тут мені трішки підфартило - в той час абсолютно новий просто подарували! А працює він не так уже і багато.

Там проблема з системою контактів, якщо вони починають парить мозг - задниця! Але люди ставлять магніт та геркони і все працює. А там ще і мембрани, це звичайний мембранно клапанний насос, тільки приводить в рух не ексцентрик а електрика.

Так що можливо вигодніше  купить китайський. Тільки те що я чув, щоб вони працювали - потрібно ставити нижче рівня баку.

• Upvote 2
Посилання на коментар

"В 13.02.2025 в 17:26, dimasldo сказав:"

я недавно поставив.

поки без наріканій.

пізніше фото виложу

• Upvote 1
Посилання на коментар

В 17.02.2025 в 11:31, 27-й сказал:

я недавно поставив.

поки без наріканій.

пізніше фото виложу

Как подключал его?

Машина на газу?

Посилання на коментар

Как подключал его?

Машина на газу?

підключав через реле

на газу (плюс на реле брав з плюса що на електроклапан бензинового трубопровода)

• Upvote 1
Посилання на коментар

1 час назад, 27-й сказал:

підключав через реле

на газу (плюс на реле брав з плюса що на електроклапан бензинового трубопровода)

Есть ещё у меня насос подгулявший от сволоты инжевой, может его вкорячить?

Подключать планирую по этой схеме 

Screenshot-20250214-235248-OLXua.jpg

5 часов назад, 27-й сказал:

IMG_20250217_150858.jpg

Если бензофильтр поставить перед насосом прокачает топливо?

Посилання на коментар

Если бензофильтр поставить перед насосом прокачает топливо?

думаю так.

ставив перед насосом зворотній клапан, виявися бракований, викинув його - качає добре без нього.

Фільтр мабуть правильніше до насосу ставити.

можна загубити іглу карбюратора. хіба що редукційний клапан з обраткою ставати.

Посилання на коментар

23 часа назад, dimasldo сказал:

ониж обычно со временем стараются заклинить и сгореть. нафикнада. лучше новый китай-дешман через резистор зацепить.

Посилання на коментар

2 часа назад, scor.p сказал:

ониж обычно со временем стараются заклинить и сгореть. нафикнада. лучше новый китай-дешман через резистор зацепить.

Там пробегу у славуты тыщ 17 :)) и сменили на новый тыщи 2 назад.

Какое должно быть давление у карбового БН?

Бо смотрю Китай заявляет 0.5-0.7, маздовский магнети марели 0.2.

Посилання на коментар

вот вроде пекарь от 2108

— Давление при нулевой подаче, и частоте вращения кулачкового вала 2000 об/мин — 0,22 — 0,35 кгс/см²;
— Разрежение, создаваемое насосом, при частоте вращения кулачкового вала 2000 об/мин — не менее 0,4 кгс/см²;
— Производительность на свободный слив при температуре топлива 20°С, и частоте вращения кулачкового вала 2000 об/мин — не менее 60 л/час;
— Всасывание (время от начала закачивания до начала подачи топлива), при частоте вращения кулачкового вала 200 об/мин — не более 10 сек;
— Герметичность клапанов (падение давления в течение 10 мин) — не более 0,05 кгс/см2;
— Наружный диаметр диафрагмы 70 мм;
— Масса насоса, не более 0,5 кг.

• Upvote 1
Посилання на коментар

Не давно попытался поставить подгулявший насос от Сволоты инжевой, перед установкой проверил его у Фарги с помощью манометра в потолок давит 1.8, многовато, через лампочку 21 ват гудит не запускается. Думаю поставлю всё равно через мех бензонасос, может давку хоть немного собью, собрал подключил и оно как попрёт со всех щелей, клроче давка реально большая, плюнул снял его, наверное куплю магнети марли с давкой 0.2 :))

• Like 1
Посилання на коментар

12 часа назад, dimasldo сказал:

Не давно попытался поставить подгулявший насос от Сволоты инжевой, перед установкой проверил его у Фарги с помощью манометра в потолок давит 1.8, многовато, через лампочку 21 ват гудит не запускается.

ну вот. пробега мало, но всеравно кирдык ему. эти насосы такое... если совсем пипец случился и надо ездить. чисто воткнуть пепетоптаться на пару дней.

но они греют разъемы и проводку. даж за пару дней можно контактную группу на станции впороть. тож приятного мало...

• Like 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Створити...