Shenderko Опубліковано: 4 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 4 лютого 2016 Буквально вчора, цього ж самого художника але трохи іншого плану картинки на іншому ресурсі собі підібрав. Хочу пару прінтів на футболках зробити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 4 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 4 лютого 2016 Буквально вчора, цього ж самого художника але трохи іншого плану картинки на іншому ресурсі собі підібрав. Хочу пару прінтів на футболках зробити. а футболки були б непогані з Мосями)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 4 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 4 лютого 2016 а футболки були б непогані з Мосями)). таки да!и цену бы не плохо сразу.думаю жилающих было бы не мало! +1я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 4 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 4 лютого 2016 таки да!и цену бы не плохо сразу.думаю жилающих было бы не мало! +1я. да, это дело стоило бы развить у кого есть такие возможности, с радостью купил бы такие футболки . 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 5 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2016 Фак еее! с белым сорокетом мне!!!11 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 5 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2016 хм а шо спрос будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 5 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2016 все напрямую будет зависеть от нескольких факторов! а именно: цена!!!! качество рисунка и устойчивость к стирке самой наклейки. качество футболки .к примеру!кока кола у них и футболки и рисунки с надписями хрен сотрешь. ну и цвет на выбор. п.с. наверно пора переносить в другой раздел! Буквально вчора, цього ж самого художника але трохи іншого плану картинки на іншому ресурсі собі підібрав. Хочу пару прінтів на футболках зробити. эх,сюда бы 41 добавить ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 5 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2016 все напрямую будет зависеть от нескольких факторов! а именно: цена!!!! качество рисунка и устойчивость к стирке самой наклейки. качество футболки .к примеру!кока кола у них и футболки и рисунки с надписями хрен сотрешь. ну и цвет на выбор. п.с. наверно пора переносить в другой раздел! эх,сюда бы 41 добавить ... zenka 13если есть возможность создавай тему, я думаю желающих наберется, я бы футболочку себе взял с 2140 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 5 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2016 Фак еее! с белым сорокетом мне!!!11 как он там, белый сорокет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 5 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2016 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 5 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2016 Каринки из Китая: 4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
.... Опубліковано: 6 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2016 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 6 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2016 .. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 6 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2016 удачный кадр Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
privat2008 Опубліковано: 7 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2016 ))) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 7 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2016 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 7 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2016 ништяк свап )). Это вам не реноговно в москвича впихивать). 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
трианон Опубліковано: 7 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2016 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 7 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2016 ето токо анцифер поймет шо тут написано 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 7 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2016 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 7 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2016 Блин, я тоже так хочу замутить. Зазик есть, мотор соберется 1.8, и можно взлетать))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 7 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2016 А где будет стоять или уже стоит радиатор? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 7 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2016 А где будет стоять или уже стоит радиатор? Обычно продольно по правому борту ставят возле жабр... Но тут задняя стенка сделана сплошной, поэтому скорей всего перенесли в салон.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 7 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2016 Я там видео скидывал с таким Запариком) http://moskvich.net/topic/1746-смешное-видео/?p=613622 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 8 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 8 лютого 2016 Шедеврально 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз