chaika Опубліковано: 18 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2014 Отаке... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 18 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2014 Отаке... умгу( остався 412 і комбик. с 412 буду шось думать стоїть займає місце - нестоїть у мене на нього.( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 18 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2014 скоко хочеш за 412 і в якому він состоянії? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 29 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 купив батя копійку. гнелу в "мохнатку". нафіга незнаю по якій ціні теж! я образився. я задовбався він купує машини взагалі не думаючи шо самий прикол бабки позичає під процент не думаючи, шо буде завтра. якась мабуть старчиска наівность. ну нах** купувать ще одну гнилу машину? уже один комбі був такий потім другий. тепер копійка!. ВОпшем отак. придав брадство. Комбі зелений продав. тепер зостався мій 412 в гаражі. отакі справи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 29 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 повний бред Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 29 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 повний бред то шо я написав? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 29 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 нє, действия старшого поколения. мне дядька свой оранжевый 2140 продал, а купил себе гнилую в хлам салатовую 21013. я по порогу стук - от порога и крыла 2 куска нормальные такие шпакла отпали так шо хз. в чем выигрыш - шыло на мыло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Perpetuum_Дракон Опубліковано: 29 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 гнилий москвич купить - "простітєльно", жигуль - "полноє паденіє нравов" 4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 29 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 осталось сдать теперь 412 в чермет,и купить гнилую 2106,для полной семейной идилии 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 30 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2014 осталось сдать теперь 412 в чермет,и купить гнилую 2106,для полной семейной идилии тебе то про идилию говорить!!! гавна ржавого инопомойного скоко накупил и на продавал. Висказал бате шо поменял гавно на гавно. седня както заскучал за зеленим комби, хоть я его и не любил и подвел он меня в неподходяший момент. както он мне на ходу нравилса больше чим жигуляра ета. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 30 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2014 Так а 412 чего ждет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 30 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2014 Так а 412 чего ждет? буде видно. но душа к нему не лежит. если и останица одна копейка. то полюбому рано или позно москвичь куплю брацтво москвичеводов покидать ненамерен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 12 вересня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 вопшем клюнула мене лиха в гараж поїхать. Або дядя Чайка дав волшебний пендаль. надумав я трошки цю калимагу подшаманить. Та і печку з ланос мотором я хочу зимой попробувать. Вопшем собрався (як славик незаменимий). инструмент, 2 баклашки води, и литра керасину-потравить муравейнікі і всяку нечисть з москвича( всмислі там всякі злі духи. чорти. птерадактелі). в рюкзак кинув пів балона грунту і краску, і всяку мелочовку. Сів на велік і думаю хотьби сумка, яка ранше возила картошку з села не обірвалася десь по дорозі, а воно таке кіл 10 важить. Вопшем тряся я на веліку, як епілептік в припадках, бо дороги у нас заШибись(через букву Є). Доїхав до гаража притормажую - і сумка відкинула ручки, сказала "бувай здоровий" пішла в мир де живуть старі наші авоськи!. Відкриваю гараж і прицьому думаю, Батя завжди мене вчив коли заходиш в гараж треба з машиной поздороваться, тіпа подкатіть до неї, як до баби питаючись розвести її на палочку чая. Я так завжди і робив і від цього я тіки страдав. І тут в спомнив гараж http://moskvich.net/topic/17642-москвич-2141s-90-гв-мося-мося-kessar/?p=495055 про запугування машини. НУ подумав сразу запугувать не буду, якшо роботе не піде(як це на протязі 2 років було) то запугаю так шо він у мене всиця!. Вопшем открив ворота поздоровався "привет пі**р" (бо він мене все время трахає, як прищявого школьніка). принявся за роботу. Оцінив шо треба зробить, шо треба докупить шоб побідить тряску двигателя. Прийнявся я підготовлювать кришку багажника до покраски. 5 минут шкурки і під завісу пісеньки Оззі -мама ай комен хоум, мене уже бив кондратій і я хотів застрилиця і поїхать додому.-немоє це вся шпаклевка і покраска! Вопшем заставив себе і після часа на сонці зашкурив трошки. використав всю наждачку шо була. подумав і так сойдет))). протер це все керасином і насцикав грунтом-якого не хватило. потом був вихлопний колектор, відкрутилось нормально но шоб його знять нада буть коперфільдом. Вопшев в мою дурну голову пришло позвонить пару умним людям Дідуюхиму, який трубку не взяв . Батя сказав примерно так "туда мантировку, вижимаеш, сюда давиш. і тянеш верх все знімається." Токо перед цим я уже так делав і ніхера не помагало. Потом в дурну голову пришло викрутить шпільки 4 целіндра, но я подумав там тосол-не ріскнув. Потом пришла ідея номер 2 вижать мотор, і прив"язати його до балки і потом, одной рукой вижимати його у бік а другой знімати колектор. Привязав я двиг антенним кабелем для теліка)) но наклонить його так не получилось. подумав шо це все камасутра. І тут я вспомнив про угражающий ефект. схватив монтировку і молоток начав пригать як попуас і кричать трех етажні заклінанія,тіпа шо здам вметал,або ще дившевше. і та падлюка здалась. дальше був пугающий ефект на стику головки і блока були крестали тосола. на фото красним. біля 3 целінда їх було більше всього. біля 2го теж було але не багато.тепер мене кондратій тіліпає невже прийдеця головку знімати і прокладку міняти а ще хуже фрезеровка. Чи то просто конденсат осів від довгого стояння? для тих хто не може терпіти таку писанину. зняв випускний колектор. зашкурив кришку багажника і частично погрунтовав прикинув шо треба докупить для мотора (мінімум) шоб завести і пробувать убрать його епелептические припадки. вопрос про кристали тосола то конденсат(ну його там багато), чи попробувати головку притянути, чи фрезеровка? 5 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 12 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 Тьома, я вже думав, що більше не прийдеться читати твої розповіді, а тут, ба, прийшла Муза до тебе і написав так гарненько, наче професійний письменник))) . Мені більше до вподоби читати перший варіант(розширений) твоєї розповіді про похід в гараж)). А для чого ти знімав випускний колектор)? 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 12 вересня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 Тьома, я вже думав, що більше не прийдеться читати твої розповіді, а тут, ба, прийшла Муза до тебе і написав так гарненько, наче професійний письменник))) . Мені більше до вподоби читати перший варіант(розширений) твоєї розповіді про похід в гараж)). А для чого ти знімав випускний колектор)? дурне діло не хитре!) Знімав бо шукаю причину підсосу воздуха. Дуже турсе двигатель. ТІкишо Серега сказав, шо з випускного не може сосать. бо це як жопа у людини. Тепер я більше переживаю за тосол на головці звідки він і як з ним боротися Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
did-uxim9 Опубліковано: 12 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 Ой,Тьома,ну ти і розсмішив своєю розповідью.Хвилин п`ять ржав як кінь Пржевальского)) То,що трясе як епілептика,то карб чисти,а за тосол на головці,то вже бідою попахує.Можливо прокладка пропускає,а може й колись тосол випадково попав на те місце і досі не висох.Каплі тосолу довго можуть залишатись в рідкому стані. Спробуй зняти кришку ГБЦ і обтянути "голову". ЗІ а кришку багажника не погано загрунтував.По фото добре вийшло.Можеш усі деталі поступово знімати в красити по одинці.Так краще вийде,чим красити усе разом. 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 12 вересня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 потьоки есть! то шось телефон перегрівся пока радіо слухав. Динамометрического ключа нема. попробую обтянуть просто ключом, скажим так на ощюп рукою. шо самий прикол пятна тосола і на блоке ну то просто пятна і там явно воно туда не затікало з под "башки" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 12 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 ощюп рукою. Тьома, це зовсім не серйлзно, тоді вже візьми кантера і метрову трубу і обжимай так буде правильно, а на ощюп рукою це не годиться))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 12 вересня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 ощюп рукою. Тьома, це зовсім не серйлзно, тоді вже візьми кантера і метрову трубу і обжимай так буде правильно, а на ощюп рукою це не годиться))). Метрова труба?! де я її візьму. Це розкош. і кантер де я візьму. Он саня фаргі собрав 1.8 без кантера на ощюп і нічо досі їздить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 12 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 Метрова труба?! де я її візьму. Це розкош. і кантер де я візьму. Он саня фаргі собрав 1.8 без кантера на ощюп і нічо досі їздить от біда, шо це в Полтаві немає серйозних мотористів в яких можна взять динамометричного ключа, або попросить, щоб обжали тобі)? ну кантер, еслі не хочешь куплять, можна на базарі у бариг взять на пару часов в оренду)))). Хіба цев столиці вареників і галушок немає метрового куска хорошої труби))? не вірю), я думаю,єслі показать ханурикам пів кіло, або ноль сім, то найдуть і двохметрову))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 12 вересня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 от біда, шо це в Полтаві немає серйозних мотористів в яких можна взять динамометричного ключа, або попросить, щоб обжали тобі)? ну кантер, еслі не хочешь куплять, можна на базарі у бариг взять на пару часов в оренду)))). Хіба цев столиці вареників і галушок немає метрового куска хорошої труби))? не вірю), я думаю,єслі показать ханурикам пів кіло, або ноль сім, то найдуть і двохметрову))) у мене немає друзів. які мають такий інструмент. За 0.7 я найду 2х метрову рельсу якшо нада))). Я попробую протянуть. якшо дуже десь послаблено або не поможе і тосол ггнатиме так само. то тоді уже буду шукати ключа. і знімати голову міняти прокладку 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 12 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 у мене немає друзів. які мають такий інструмент. За 0.7 я найду 2х метрову рельсу якшо нада))). Я попробую протянуть. якшо дуже десь послаблено або не поможе і тосол ггнатиме так само. то тоді уже буду шукати ключа. і знімати голову міняти прокладку ну тоді пробуй на ощюп, але обов"язково фотозвіт і великі розповіді з подробицями)))). 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 12 вересня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2014 ну тоді пробуй на ощюп, але обов"язково фотозвіт і великі розповіді з подробицями)))). буде видно. бо писанини багато. а роботи зроблено мало то не діло. а посуті прогресу нуль. якшо не в мінус Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 13 вересня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2014 казочки діда попуаса! або кращеб яб його в метал здав! якись імбіцил собрав каряво двигатель. явшо риску ВМТ взять за ноль. то риска на распред вале отхилина на добрих градусов 45. кращеб я його в метал здав ще на початку року. куди не копни візде проблеми!. тепер зніма башку . тепер шукать де її шлифонуть ,тепер шукать мабуть розрезну шестерню. шукать ключ динамометричний. шукать лебедку. ваші ідеї? П.С от вам і народні прикмети бабка мені перейшла дорогу з пустим відром коли я їхав в гараж. ЩЕ дивилася так вроде я якийсь гідроцефал на веломипеді! 4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 13 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2014 пиши исчо аффтар! а лебедка нах? 5 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts