BonjornoПопуас Опубліковано: 14 липня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 Ааааа... ну со шпильки выпуска - это да. Я когда 5В-40 залил тоже из-под шпильки погнало. Я не поленился, с горем пополам снял выпускной коллектор, повыкручивал верхний ряд шпилек и на фиксатор резьбы их. Делов на пол-часа, если с пивом, конечно за поводом не п’ю (с) Пропавша грамота. -неможу я пить пиво і робить роботу. або п’ю, або роблю роботу. а почему имено верхний? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 14 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 Тіки недавно в темі когось, якогось свіжачка-гаража, я писав і даже фотки показував. Того шо верхній ряд шпильок виходе під клапанну кришку, там де "масла дох... "(с). Ще я писав, шо якшо з шпильки тече, то може вона викрутится даже без зняття колектора. В мене так і получилось на прошлому моторі, а цей раз я всі зразу посадив на герметік. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 14 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 Начинається в другій половині поста №31 http://moskvich.net/topic/22838-чарлик-2141/page-2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 14 липня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 Начинається в другій половині поста №31 http://moskvich.net/topic/22838-чарлик-2141/page-2 прочитав. ну дивись тут така херня, шо це перший циліндр. та і то не важно. я бошку обтянув і стало текти масло менше набагато чим до цього Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 14 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 Вова це якесь дежавю, чи напасть якась!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 14 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 Нє, ну воно канєшно проще і дешевше головку знять і прокладку помінять, чим провірить як там шпилька, да? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 14 липня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 Нє, ну воно канєшно проще і дешевше головку знять і прокладку помінять, чим провірить як там шпилька, да? чесно? мені ніхера не проще взагалі! думав по свободі знять колектор і просто подивиця шо до чого. ну це все такий геморой. Ти думаєш шо шпілька так вийде?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 14 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 нада попробувать хотя б. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 14 липня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 нада попробувать хотя б. значить на том и порішаем. і шо красний герметік згодиця?)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 14 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 да всьоравно другого нема)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 14 липня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 да всьоравно другого нема)). та шо буду пробувать. бо мене не гріє мисль шоб знімать знов башку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 15 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 липня 2015 Та ну блин не может масло с-под головки москвичёвской течь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 15 липня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 липня 2015 Та ну блин не может масло с-под головки москвичёвской течь! Бо його там нема?)) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 15 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 липня 2015 Бо маслянi канали далеко вiд краю головки йдуть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 5 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2015 ну шо там? Не продал? В метал не сдал? В ярок не скинул друга? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 5 жовтня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2015 ну шо там? Не продал? В метал не сдал? В ярок не скинул друга? ти шо таке робиш! взяв мій гараж розбудив! не продав! пока і в метал не здав! і до яру його далеко тянуть)) в скором времени буде видно шо з ним буде! я так думаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 5 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2015 мабуть прийдеться спасать його. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 5 жовтня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2015 мабуть прийдеться спасать його. спасинию не подлежит)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 5 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2015 а ты мовилем вмазывался?? если нет, попробуй.. говорят сразу ижанит проходит, и ультрапазний становится меганяшным.. 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 5 жовтня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2015 а ты мовилем вмазывался?? если нет, попробуй.. говорят сразу ижанит проходит, и ультрапазний становится меганяшным.. ага и с ним он горит в 2 раза быстрей))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 19 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 19 жовтня 2015 так а шо тут тишина?! что с машиной? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 19 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 19 жовтня 2015 Та походу аминь машине,ижанит ее не пощадил или ездит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 19 жовтня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 жовтня 2015 так а шо тут тишина?! что с машиной? ничо! Та походу аминь машине,ижанит ее не пощадил или ездит? не ездит! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 20 грудня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 грудня 2015 До свиданья мой ласковый мишка укатил кудись на село спасиба бате нашол кому он нужен в конце уежая он помахал мне багажником окрытым Такшо так малята тепер я точно не москвичевод! ну ничого! наша песня хороша! до всеукраинки далеко) 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wikar Опубліковано: 20 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 20 грудня 2015 понятно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts