космич Опубліковано: 2 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2013 поставил фильтры сегодня))))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 2 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2013 Какие высоченные технологии! ))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 2 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2013 Серега, спасибо) Напомнил) Я сразу типа твоего хотел сделать, но как-то подзабыл... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 2 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2013 Зато пыли в салоне поменьше:) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 2 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2013 Зато пыли в салоне поменьше :) А скоро и снега...))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 2 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2013 Снег в салоне через печку? Такого ещё неслышал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 2 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2013 Снег в салоне через песку? Такого ещё неслышал. Ты не слышал, а я уже пробовал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 2 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2013 Серег, так а шо за матерьял? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 2 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2013 Синтепон или халафайбер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 3 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2013 синтепон и пластиковые хомуты. я уже давно так делал, но весной снял для замены и забыл про них. а тут на глаза попался хорошенький кусочек синтепона и я вспомнил где он нужен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 4 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 4 листопада 2013 Мы используем стандартные фильтра печки, спс Вадиму Стопору, только угольная прослойка испортилась, без нее на зиму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 10 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 а патрубок всё течёт... некогда дедушке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 10 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 у дедушки много ОЖ на доливку есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 10 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 та да... за два месяца уже литров пять залил. завтра поменяю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 10 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 Надеюсь патрубок менять будешь, ОЖ там почти заменил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 11 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2013 патрубок новый уже почти месяц катаю в багажнике Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 13 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2013 (змінено) хотал ещё вчера написать, но интернет пропадал целый день. вобчим поменял я наконец то патрубок. продавец предлагал мне хорошие родные патрубки печки, но я взял обычный прямой зато с кордом. вот тут оно всё время протекало а ещё обнаружилась вот такая кака. опять ..учий тройник. и вот ещё у меня вопрос к посетителям моего гаража. как Вы думаете, красить расширительный бачёк в цвет машины или нет а то оно как то надоело уже. всё мрачное, старое... к сожалению фотки утеряны Змінено 21 травня 2017 користувачем космич Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
quentin Опубліковано: 13 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2013 мне кажется - не стоит: всё равно пластмассу нормально не покрасить, со временем обсыпаться будет. 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 13 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2013 аргумент. но есть специальные грунты для пластика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 13 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2013 прикольно было б . Но смысл его в прозрачности, Лучше новый прозрачный купит, и налить зеленого тосолу, будет и свежее, и в цвет. )) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
quentin Опубліковано: 13 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2013 прикольно было б . Но смысл его в прозрачности, Лучше новый прозрачный купит, и налить зеленого тосолу, будет и свежее, и в цвет. )) у меня новый меньше чем за полгода уже помутнел пока новый был - да, симпатично 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 13 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2013 не. новый не вариант. всё равно потемнеет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 13 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2013 после покраски надо датчик уровня поставить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 13 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2013 после покраски надо датчик уровня поставить нафига? типа в этом пожелтевшем хоть что-то видно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 13 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2013 там жешь уровень внутри, под крышкой. какая разница какого он цвета Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз