Iks Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 (змінено) Целый Франкенштейн,на пару см только длинее) Да лимузины раз в году,ато тапок не напасешся) Змінено 8 липня 2012 користувачем Iks Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 требую реванш, я берцы одену))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Черти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 требую реванш, я берцы одену))) а я еще помогу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alex_Dp Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Уже дома Всем огромное СПАСИБО !!!!! Все было супер даже мегосупер... !!!! Черкассы молодцы !!!! :good: :good: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Лёхе надо медальку спаять! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Итак Встреча состоялась! Желаю всем участникам удачи в пути! Ни гвоздя, ни жезла! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.mon Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Я уже дома!!! Юхуууу!!!! Всё было просто МЕГА!!! :lucky: Черкассы молодцы !!!! :good: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Всем кто приехал к нам, огромное спасибо за компанию. єто было просто потрясно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alex_Dp Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Всем кто приехал к нам, огромное спасибо за компанию. єто было просто потрясно! СПАСИБО !!!! Вам за такую организацию все общего праздника я в шоке под впечетленьями и в споминать буду долго этот праздник !!!!! :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
otan Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 СПАСИБО!Орги молодцы в основных трех пунктах;СПОРТ,ПРИРОДА,ВЕЧЕРИНКА!Желаю как миниум такого же в 2013! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nek Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Доехал! Оргам большое человеческое спасибо! Все организовано на высоте. Жаль что с Киева было только 2 машины, но то наш позор. А Черкассы молодцы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 харош нас хвалить, давайте фотки))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bullet9 Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 молодцы парни,собрались все.сижу слюни пускаю ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zammatay Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 И я уже дома! Все было на высшем уровне! харош нас хвалить, давайте фотки))) Ну дык вы ж заслужили! Не то что превзойти, но даже удержать планку будет не просто! Фото завтра, если успею , а сейчас PS Понравилось как гаишники помогали парковать машины на площади Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Вот так вот начали людишки подтягиваться... Самое начало... и ещё не все в сборе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 всем спасибо (оргам )лично каждому вынес благодарность всёёёё СУПЕР было на высоте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Одесса добралась почти без приключений, оргам огромное спасибо за организацию и проведение встречи! Фото-видео-буквенный отчет завтра Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 И я приехал только...Красота!Я очень доволен,уровень организации высочайший!Спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Всем привет))) Антоху завез домой, и уже сам дома))))))))))))) Оргам большое спасибо!!! И как говорится в песне - Черкассы рулят!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Рад что все добрались домой без происшествий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
john Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Харьков уже тоже добрался! Спасибо, было классно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
makaka_rvet Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 8 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2012 требую реванш, я берцы одену))) На следующей сделаем реванш) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vov4ik412 Опубліковано: 9 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 липня 2012 Доехали нормально Были проблемы,у Pushы ремень генератора срезало Спасибо,Черкассы всё было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз