mk_fors Опубліковано: 18 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2018 В нагрузку к 41ому была резина россава 102 (зима), протектор вроде не плохой. Надумал сменить спереди всесезонку на эту россаву и огорчился... одна покрышка как новая, а вторая имеет внутренние потертости, в одном месте аж до корда... толи на пустом проехали, то ли еще что то случилось. На шиномонтажке работник сказал что под камеру не поставит - ее порвет за день-два. Хочу ставить под камеры. Есть смысл заморачиваться ремонтом ее или искать пару по обьявкам ?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 18 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2018 Купи в пару новую 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fiks 1 Опубліковано: 18 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2018 5 часов назад, mk_fors сказал: Хочу ставить под камеры. Есть смысл заморачиваться ремонтом повреждения боковин - самые опасные. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 18 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2018 Поїдену- на виброс, або оддай кому за 50. По ніц видно що після проколу на ній ще добре проїхались в спущені м стані. Шукай на олх розпароваку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
petertuning Опубліковано: 18 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2018 Думаю на камере еще и поездит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KSV Опубліковано: 18 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2018 16 минут назад, petertuning сказал: Думаю на камере еще и поездит Монтажник верно сказал. Боковина стала сильно мягкой, и камера не спасет, будет сильное проседание боковины и очень быстро острыми краями покрышки прожмакает камеру. Только на выброс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Віталій Газовик Опубліковано: 18 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2018 Не парся,купи нову пару,я одного разу збоку прорізав новісіньку резину, за два роки наремонтував це колесо на ціну двох,зараз на моську взяв Белшину багато друзів теж на ній їздять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 18 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2018 я считаю у тебя есть отличный скат на запаску а ушатанный подарить нуждающимся в ограждении клумбы. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 20 листопада 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2018 В 18.11.2018 в 12:30, mk_fors сказал: Надумал сменить спереди всесезонку на эту россаву и огорчился Вот этого вообще делать не надо, особенно на зиму. А шину лучше выбросить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mk_fors Опубліковано: 19 грудня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 грудня 2018 Спасибо всем за советы! Все таки кинул резину в дальний угол, и купил пару бу но в отличном состоянии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз