Lancer90 Опубліковано: 21 жовтня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня "5 хвилин тому, FROZTEN сказав:" Гофру хотіло)))) Хотіло уваги і турботи, а то все їжджу і їжджу. А тут і проводочки помотав і до роз'ємів подивився і в гофри все запакував. Ще як аморти по кругу заміню то взагалі полетить) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bigynandruha Опубліковано: 9 годин назад Скарга Поширити Опубліковано: 9 годин назад "В 14.10.2025 в 13:28, космич сказав:" Я делал это при помощи координатной болгарки, координатной дрели и координатного метчика. Там ещё фишка в правильном тормозном диске. Нужен правильный вылет. Тогда просто резьбы переделываются. Конечно лучше на станках, меньше подгонки потом. И ещё есть фишка о которой никто не говорит. Новые диски, новые суппорта и новые колодки туда не влазят, надо пилить. Якщо питання ще актуальне, то у мене газ супорта + гальмівні диски від ауді 256мм, все нормально стало з новими колодками, штампи 14ті від ауді 80 б3 одяглися без проблем і без всяких проставок. P.S.Теж скоби газелевські пересверлів шуріком і різьби нарізав без станків. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 2 години назад Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 години назад "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, Bigynandruha сказав:" Якщо питання ще актуальне, то у мене газ супорта + гальмівні диски від ауді 256мм, все нормально стало з новими колодками, штампи 14ті від ауді 80 б3 одяглися без проблем і без всяких проставок. P.S.Теж скоби газелевські пересверлів шуріком і різьби нарізав без станків. Дуже дякую, важлива інформація. Я поки відновив штатну схему, але є куди рухатися у випадку чого. Головне мати всю дані - де пиляти і де сверлити) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз