космич Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 а дружба як кольца???? кто ставил? у меня стоят уже тыщ десять, пока всё нормально. и люди говорят, что хорошие кольца. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 ГЕтзе 500 грн??? у вас там барыги взагалі без царя в голові? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
McPherson Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 я смотрел на екзисте, примерно столько и выходит.знаете где оригинал и дешевле? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 На Екзісті теж дивився, я там дещо замовив вже...зараз десь до 530 грн доходить. Буду вдячний за посилання на оригінальні Гетсе...ну хоча б за 300 грн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 ГЕтзе 500 грн??? у вас там барыги взагалі без царя в голові? дык, так они так и стоят . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Да ну нах кольця за 530 куплять, краще нпрвзяти. Все одно поршняки з гільзами більше будуть важити аніж кільця 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Та ну нафик. У Юры спросите. Цена в пределах 250 грн! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Може китай за половину ціни? Коли я надумав їх брати...десь в середині липня...виходило 4 комплекта 420 грн... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Та ви шо який Китай. Я собі там брав, самий справжній оригінал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Де брав? Можна посилання, як не секрет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 7 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2014 Де брав? Можна посилання, як не секрет? http://moskvich.net/topic/8395-продам-кольца-на-узам-17-18-на-850мм-goetze-и-880-на-20-свечи-denso/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 8 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2014 Отже є в мене два комплекти гільз скоріш за все 0,82. В першому гільзи всі законсервовані: В другому одну хтось колись відмив, і ось результат: На відмитій видніється якесь маркування, думаю ті комплект однакові: Ше маю комплекти вкладишів 0,50: А тепер кільця, не знаю які краще ставити, і чи взагалі краще з них Перший комплект ось такі: І другий комплект: І на тому, й на тому пише "0,82, размєр нормальний" Чи все таки NPR? Шо скажете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 8 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2014 Гильзы да. Поршни да. Кольца нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 Народ, варто брати поршні в такому ось стані? І шо взагалі та зелена мітка означає...чого за нею так женуться. 2-ге питання: Чи хороші такі поршня, варта взяти? На етикетці пише "Д", в мене на гільзах "А"... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 Метка зеленая это по мойму номинальные поршня, не ремонтные. На вторих поршнях весь форум практически ездит... Кольца NPR бери. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 Тобто перші краще не брати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
McPherson Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 зеленая метка на поршне - это размерная группа поршневого пальца. Это значит только то что палец должен быть тоже зеленого цвета. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 пардон, затупил, размерность поршня буквой обозначается.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 Так які з цих двох комплектів краще взяти? 1-ші: 2-гі: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 Хтось знає яка між ними різниця? https://detali.zp.ua/catalog/57657-kolca_porshnevye_NPR_820_m/?c=53068 https://detali.zp.ua/catalog/57648-kolca_porshnevye_NPR_820/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 А ниче что вторые на 2108? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Gagai Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 Вообще-то первые, как по мне предпочтительней. А в этих рулонах у нас обычно продают пластилиновые поршня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 Ну дякую...тоді брати ті плямисті? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 Парни вы сообщения через одно читаете. Или чет/нечет... Я Говорю вторые кольца на 2108. ЭТО ВАЗ!! ТАз, жигули как еще обьяснить? От таза кольца не подходят!! Ширина не та!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 11 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2014 Я замовив вже перші. Все зрозумів. От поршнів мені ще не вистачає до повного щастя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз