Susanin_Dead Опубліковано: 17 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 грудня 2015 Я до 26 ушол в ... работу((((( нада кассу набить перед НГ - машин мало Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 17 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 грудня 2015 Так я так понимаю там и мотор особо не задержится. И вообще все стоковое не будет долго там стоят... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 18 грудня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 грудня 2015 та да, и подвеска тоже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 18 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 18 грудня 2015 Я только хотел доехать до гаража - и тут понеслась Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Илья Опубліковано: 18 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 18 грудня 2015 Оззи давно я не сл Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 18 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 18 грудня 2015 Оззи давно я не сл он уже по кооперативу второй комплект резины дотирает)) мотор ведь прущий)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 грудня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2015 нее, я первый))) сегодня, поменял оба задних цылиндра, рцс и гцс, прокачали сцепу и задний контур, на передний сил нехватило. расклеил сцепу. Спасибо хорошему помошнику) мотор бодренько себя чуствует) 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 23 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2015 Серега что со сцепой было? Сильно диск прилип? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tfd Опубліковано: 23 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2015 Салончик ништяковый 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 23 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2015 Давай теперь без полетов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 24 грудня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 грудня 2015 прилип диск, и шланг расслоился, поменяли, прокачали, сорвали и все ок. у меня разрешение на полеты есть)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 24 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 24 грудня 2015 разрешение разрешением но ты учитывай высоту Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 25 грудня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2015 гг низко над землею) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Commodore Опубліковано: 25 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2015 А что там за блокировка моста стояла в предыдущей версии. А то чёто описания не нашёл. С чего толкового адаптировали или кустарщина какая? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 25 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2015 скорее всего москвичевская обычная. Редкость, но попадаются в продаже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 25 грудня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2015 заводская блока, дисковая, или lsd. блока нада? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 9 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 Что то Серега притих. Обкатываешь машину или что? Сразу на переделку поставил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 9 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 та не , не притих, пака перекур изза морозов. холодно. и я приболел малесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 9 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 Ну давай выздоравливай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 9 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 Морозом сибирским не остановить москвичевода рукастого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 9 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 после халтуры на морозе простыл, потерял дар речи на пару дней, собираю инфу на проект. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 9 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 выздоравлюй, и в работу. Та и верно, по молодости , бывало , в 30ти градусный мотороз менял резонатор лежа на снегу в 11 ночи, бо утром до кума нада було ехать. Счас как-то поумнел, дуростей таких стараюсь не творить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 10 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2016 отец ходил в морозы в гараж и завел москвичика) говорит так никогда не видел что бы москвич сразу заводился))) с полупинка) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 10 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2016 Как я обычно люблю говорить "Ето Москвич, детка" 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 20 лютого 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2016 а мне как всегда скучно, достал новую приборку на проект, теперь осталось люксовую торпеду достать. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз