LelikBin Опубліковано: 21 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2011 Нашел случайно... Фото сделано моим другом) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
baynti Опубліковано: 21 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 22 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 Не пойму зачем это? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 22 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 замок под ключ? я такое когда то встречал на форде, сказали имобилайзер... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 22 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 Замок под ключ. Тоже думаю, что иммобилайзер. Но так тупо расположено... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 22 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 Замок под ключ. Тоже думаю, что иммобилайзер. Но так тупо расположено... а на Форде было в переднем левом крыле, возле двери... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 22 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 в Харькове празднуют Пасху. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 22 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 фейспалм ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 24 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2011 Утро в столице. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 24 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2011 ИЖ, а чего тут смешного? или я чего то не догоняю.есть производственная фирма "Чайка" и находится она там где ты и сделал фото.смешного я там ничего не увидел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 24 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2011 То наверно, лишнего залил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Innerspirit Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Innerspirit Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 28 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 3 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 6 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2011 http://shadow-cars.ucoz.ru/photo/37-0-10894 Я думаю коментарии тут будут лишними... ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 6 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2011 МУЖ такой МУЖ http://shadow-cars.ucoz.ru/photo/208-0-10226 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
kolek_azlk Опубліковано: 6 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2011 Царь горы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 6 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2011 Волгу жаль,остальное - чермет имхо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bammper Опубліковано: 7 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 травня 2011 http://shadow-cars.ucoz.ru/photo/37-0-10894 Я думаю коментарии тут будут лишними... Чёт не очень смешные картинки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 10 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 травня 2011 перетюнинх http://prikol.i.ua/view/639704/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 11 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2011 немного смешного и немного о грустном Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 12 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 травня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nimnul Опубліковано: 12 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 травня 2011 Начинаю жалеть, что свою победу продал сделано А по второй фотке... когдато в АТП работал, так там тягач был на базе краза, так его цепью к столбу привязывали. Мне както смешно это показалось, потом рассказали. Он обычно стоял на довольно сильном уклоне внутри ангара, асфальтированный такой, хз зачем он. Так вот однажды он стоял на скорости начал катиться, завелся... вынес двери ангара и метров через 30 уперся в дерево. Благо там местность безлюдная и дерево большое. Вот и привязывали, шоб не убежал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 12 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 травня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз