Liopold Опубліковано: 16 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2015 http://autotheme.info/news/7622-v-kieve-poyavilas-pervaya-polnostyu-avtomaticheskaya-azs.html че за х...ня такая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 16 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2015 мы тоже будем с братом учавствовать. На Пасху уже притянули его 412 с зимовки И пустили к участию? Они ж кричали, авто только до 85 года! Ну собирали в основном олдскул до 85, а кто моложе - по договоренности, смотря какая тачка, или какая экспозиция намечается. В зарегистрированных далеко немало относительно новых машин (90х годов) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 16 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2015 я на фесте буду) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 16 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2015 я на фесте буду)Штурманом)И пустили к участию? Они ж кричали, авто только до 85 года!Нужно к людям относится мягче и на вопросы смотреть ширше) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 25 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2015 Кто к Пушкину приедет? а то он уже без нас заскучал! вот думаю на колесах ехать, или "сам свом пишьком" Та ну их нафиг! я, жена, 120грн.пусть сами олдкарятся 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 25 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2015 Работа, работа и работа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 25 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2015 Як не робити,то можно жити, а як не жерти, то можно вмерти! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 25 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2015 Як не робити, то жерти не буде чого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 29 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2015 Работа, работа, работа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 29 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2015 Нет корча нет корча нет корча Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 30 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2015 Нет корча нет корча нет корча че уже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 30 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2015 че уже тю.,месяц назад как продал еще москвича Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 30 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2015 Москвич помер, да сдраствует москвич Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 30 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2015 Шо там, никто никуда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 30 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2015 я токошо проезжал мимо, вся парковка битком забита... только не москвичами((( даже если бы и собрались, то стать там тупо негде... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 30 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2015 ВОт такое там творилось... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 31 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2015 Хотелось приехать никак не смог, племяшка выпускница 11 класс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 10 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2015 друзья, вот изза долбаного арт пикника, была полностью изолировна бетонными клумбами площадка перед Пушкиным((( надо менять место встречи... может к кофейбусу чуть дальше?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 10 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2015 я б вообще встречи перенес на пятницу вечер. А то суббота в три часа все выходные перечеркивает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 10 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2015 ну, вечером - то тольк олетом.. в межсезонье после 18-00 уже кагбе выколиглазно становиться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 10 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2015 Нада мэнять мэсто дыслакации,у нас есть своя точка на трасе там и сымым гыпс.Шо будем думать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 10 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2015 щас мы перед Пушкиным проведём разведку минированием и проблем небудет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Miha Опубліковано: 4 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 4 вересня 2015 А может как-то, как все ланос-логан клубы, на парковке какого ни будь маркета? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 4 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 4 вересня 2015 А может как-то, как все ланос-логан клубы, на парковке какого ни будь маркета? Угу, особенно ты да я приедем, на лафетах на парковку) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 7 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2015 и вот так каждый гот, только смена сезона - даувайте в другое место )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз