chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну ты Мерс приколист. . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
johnny Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 это же не мост...? редуктора то нет? это балка. или я чего то не вижу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Perpetuum_Дракон Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 с камаза или полуприцепа какого то... куда ж ее в москвич то Мерс, ты не пашутил, не?) или у пикапа будит две оси сзади ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Мерс гонит!!! А че Макс реально за тобой гнался??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Perpetuum_Дракон писал(а): с камаза или полуприцепа какого то... куда ж ее в москвич то Мерс, ты не пашутил, не?) или у пикапа будит две оси сзади ? ого... трёхосный пикап это круто Давай Макс. Показывай, чо ты там прячешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да гонит Мерс, я просто шабашил деньгу для пикапа, а он што да как да не так вот и нагнал я его малехо. Кста, что-то он давно не заезал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Прод. по передним тормозам. Купил передние супорта теперь можно и продолжить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ......Сумели приблизить к диску теперь максимально точно виставляем супик и видем что в переди нас ждет самое сложное ето как зделать в гараже переходную скобу для этого... буду думать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 .......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 .............Ну вот всего несколько фото, а чтоб это купить и зделать ушло уйма. Вот в таком темпе мы и строим. Эх, жаль до встречи я не успею, а так хотелось............Последняя фота уже в собранном виде будет завтра... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ...........Заключительная зборка суппортов......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ................. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 .........На завтра планирую заняться устоновкой стаба с Жиги... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Макс просто клас но в жывую лучше смотрится Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну просто СУПЕР!!! Ролс Ройс отдыхает... Респект и уважуха! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да простят меня Садисткие Боги и сам Садист. Но не удержался я, грешин... Вложение: P090610_20.22.jpg [ 75.41 Кб | Просмотров: 1 ] Арнольд, нервно курит в сторонке... Вложение: P090610_22.02.jpg [ 73.51 Кб | Просмотров: 9 ] Вложение: P090610_22.03.jpg [ 80.18 Кб | Просмотров: 12 ] Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
boges28 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Харош Трактор ! модель ДТ-75 СМДОВСКИЙ мотор сама би непроти на такі штуці прокаталась! най лутче на повну мошность повороти ним робити але бажано пісок болото но не асфальт! ато зробить таку яму шо потім докінця житя незасипеш! во штука Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 16 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 Короче я разстроен, то-ли я не понял еще чего-то толи мои фото пропали и продолжать так подробно не хочеться.... Но надо, гараж зовет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 16 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 Не могу разобраться на чем остановился и с чего начать. Начну с того что поставил зад. стаб и как его делал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 16 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 прод..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 16 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 .................. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 16 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 ........ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 16 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 ......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз