Перейти до вмісту

boges28

Москвичеводи
  • Публікації

    28
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про boges28

  • День народження 16.06.81

Converted

  • Авто
    м-412иж мерседес віто 111
  • Год выпуска авто
    1986
  • Откуда
    Тернопіль
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнено і не відображатиметься іншим користувачам

boges28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутація

  1. саме головне що всі пишуть а фото тої трапеції нема і де б її купити ? в Тернополі ніхто не хоче братися за таке щоб зробити я б куплю таку трапецію але зі свіжо пресованих щоб не їздили на них ! продайте хтось або скажіть хто має !?
  2. Привіт ! можна ваш номер мобільного ? мене звати Роман бо жінка тут не одно разово сидить тут на форумі але проблема тут вийшла така що тільки вияснити можна по мобільному або я вас наберу подзвоніть мені будьласка буду щиро вам вдячний за консультацію ! +380962454228 роман !

     

  3. нужен бак на 412иж з сливной пробкой + штоб откручивались датчик і прийомник бензина потомушто все приборі роботают и желательно штоб небил варен и ли паян ! короче идеальний !
  4. тачька гарна ! в мени така є ! но мені прийшлось викінути каталізатор сразу і моя тобі порада запраляйся на одній й тіж заправці де заправився! переважно ОККО або ВОГ ! ато загорится тобі лампочка жовта двигун (датчик газоаналізатора ) вот тоді будеш мати проблеми ! а від пріори шо гідроусілітіль чи що ? можна детальніше? як хоть виглядає? може б я собі поставила таке дорого коштує ? чи може фотку дасьте? буду дуже вдячна !
  5. в дверках москвічь 412іж пізднього випуску без форточок була різниця одна на стекло підйомниках вони ставили довші тросіки і всьо ! і не треба там товкти кувалдами як хто то писав просто купіть стеклопійомник довший і всьо ! поміряйте довжину тросіка самого сразу поймети в чом справа!
  6. Хлопці нераджу вам лічно ! незапускайте піну в пороги ! тому що вона тримає сирість!100% тим більше що ви як її туда запустите треба чикати поки не невисохне повністю ! бо випре накладки порога всалоні ! але це дурного робота є така приказка скупий два рази платить! такщо тільки мовіль і всьо запустити той поріг чи стойку так щоб аж знього текло як вода звідра вот івсьо моя вам порада воно своє витече а осталь що треба лишется ! але зато будети знати що не гниє !
  7. boges28

    Контрольные размеры кузова 2140???

    Пробачте а як скачати той малюнок з контрольними замірами по кузову ато пробувала сохрани на комп а він вийшов дуже малий збільшити практично неможливо бо розлазится!
  8. Народ ! я б поїду теж в Москву з вамми якщо візьмете? але ле коли точно конкретно число скажіть !? яб ще взяла собою 5 машин моїх земляків з Тернопільскої обл. вони поїдуть своїми москвічями в Москву
  9. мда! щось я непойму !? писав писака що нерозбере собака! описано про замки непогано фото замків від 2108 та 21099 ладовскі замки ставлять на Москвічь більш меш пояснив! але нерозумію !? причьом тут нива? на потрібно про Москвічь ! та шо за роскази без ескіза фотки дай ! щоб було видно як вмонтувати, як ти ставив собі?
  10. Пробачте аде такий індикатор якості бензину можна б було придбати? де воно продаєтся? і як воно виглядає ? можете підказати як його вмонтувати? будьте добрі! щераз вибачте може дурне питаня але інакше я незнаю кого запитати?
  11. boges28

    мой любимый 412иж

    фотки моего любимчика
  12. boges28

    мой любимый 412иж

    описание ожидайте
  13. boges28

    мой любимый 412иж

    щеб знайти толкового та дорогого покращика що вміє красити машини тай все авто практично в оригіналі все рідне стоїть!
  14. boges28

    мой любимый 412иж

    Так було діло я сама їздила в гості в Росію з батьком на фурі просто віз попутний вантаж через ІЖЕВСК і я залишилася в своєго діда ! а він жив в частному домі від заводу ІЖМАШ недалеко почті 1-км. коло ньго жив сусід який працював на тому заводі головним конструктором! коли завод мав зупинити конвеїр він собі взяв два кузова першої комплектності! один мені продав за 15000 рублів рускими ще один кузов є внего законсервірован! в гаражі! ну і запчастин там ! чуть полки на стелажах нетріскають! вот ! аколи я купила кузов то Тато забрав його фурою в Тернопіль пройшли таможню зробили заміну кузова і все ! зараз катаюсь но треба чуть чуть підкрасити ато при перевозці батя не привязав його і вн літав по всьому прицепі ! має подряпини ати Романе шо немаєш що робити за мени вісі коментарії тут лишаєш!? мусиш все тут говорити? я сама дам раду собі без теби розберусь тоже мені ..... може ти за мени все всім розкажеш і мене тут нетреба? .....
  15. boges28

    мой любимый 412иж

    тай я хлопці на рахунок машин неперебираю! тобто без вибадів! я лиш саме більше люблю нашу вітчизняну техніку,но Москвич для мени це є щось! просто коли була мала Батько вчив мене як який ключь називається кожна деталь в москвичу , тай доводилось навіть сідати за машину Краз-6510 кар"єрна машина,тяжка но голова від неї як макітра, зараз займаюся тільки суто москвичом! можу сама! скинути мотор зробити його сама,коробку проводку без проблем! просто тільки було б де!? тай чим робити!? А фари кажуть галогенки можуть і мішати ! але думала скинути но це вже коли буду розбирати кузов для покраски! й так здитизара нема коли бо купа весіль я музикант! Хлопці я звертаюсь до вас може хтось знає деб можна б було придбати кузов до пікапа Москвічь-2715 ЇЖ.головне шоб небув сильно гнилий ! аякщо треба підварувати то залежить в яких місцях бо най гірше це дітати по кузову до москвіча це підлога криша з накладками панель багажниа кришку, багажника і передні отсек де сам номер набитий вот! якщо зможете допомогти?! дайте мені знати! ок?
×
×
  • Створити...