Ursus Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Главное чтобы при резком старте рессоры не коселились в салоне. Двиг уже обкатал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ТЫ ездить сначала научись Паштет потом будеш на гонки выижать !!! А то в гараже завел по дырынчал и ушол! не интересно однако!! (ШУТКА) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 dragster я промолчу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axm412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да. Под такой мотор нада заднюю подвеску делать. АднАзнАчнА! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Пашка все ок? я пошутил!! Я тебя как то покатаю на гольфе и я думаю тебе понравиться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ненадо меня катать на гольфе, просто дай руль покрутить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Поставил себе электро вентилятор наконец. собственно вентилятор от Борры 1.8 , мощность 340ват, закрывает весь радиатор целиком. Датчик поставил 83-87 в верхний патрубок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Simplissimus Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 хорошее приобретение, особенно на лето: пробки - штука гадосная, новый вентилятор спасать будет от перегрева. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість lexa799 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 от чего датчик с какой машины Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leader Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 датчик , походу, 41 москвича... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 lexa799 писал(а): от чего датчик с какой машины Они "универсальные" приходишь на рынок и выбираешь под нужную температуру. Таз-москвич-газ так 100% одинаковые по резьбе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А еще Пежо,Рено,Опель. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 этот сцуко вентилятор чуть с радиатором вверх не взлетел, когда Паша демонстрировал его мне!!!))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axm412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Он не "чуть" он реально летает! по крайней мере ползает по асфальту. У меня вторая половина того монстра. В пробке с 99 до 90 охлаждает за 4-5 минут, но стрелка в -20 - бац! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Так где он этот карлсон ? что спереди поставил? На да датчик от дизеля какого то брать чтобы ране включался а то в те врут датчики вот увидеш будет при 95 включаться а это уже поздновато и термостат на да модный потом будет рулить все !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axm412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 термос нужон как у меня нисана))) или дорого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня пока этот работает... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Цоко термос такой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спасибо Тарасу за шильдык. Давно себе такой хотел, так бы сказать юмор... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 прикольный шильдик. А я себе хочу такой как у дяди Гари на багажнике))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ану ану... я уже подзабыл Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ну такой как на крышке клапанов токо хром Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Паша, а как карлсон работает, тихо? А то у меня перед радиатором стоит от 2106, так ревет, как реактивная турбина! Впору знак вешать - низколетящие самолеты... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Очень очень тихо.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Покрутил сегодня двигатель.... на 3й передаче в 7000, зависания не было, крутить дальше страшно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз