FROZTEN Опубліковано: У вівторок о 19:31 Скарга Поширити Опубліковано: У вівторок о 19:31 Є у мене такий старенький гольф 3, в трошки запущеному стані по кузову. 1.6, моноінжектор, пробіг 120тис, 2/3 в рідній фарбі. 95 рік випуску, дорест. Сьогодні мав трошки часу, то зайнявся його розборкою, оглядом і зварними роботами. Дно ззаду згнило в класичних місцях для ВАГ-ів тих часів - навколо великих заглушок днища. Згнивші пороги, як з'єднувач порогу, так і підсилювач в труху. Ще й все погнуте, як завжди домкратять всі такі авто спереду в кант порогу, не знаючи, що піддомкратник знаходиться на самому днищі, біля лонжерону)) Також проблеми з дном в ногах водія і пасажира спереду. З підлоги водія і почав. Вварив невелику латку. Далі підлога пасажира спереду. паралельно з тим висверлив залишки з'єднувача правого порогу з дном. Дно ззаду справа Потім покрив дно з середини і ззовні в місцях де варив грунт-емалью 3в1, після того взявся вигадувати підсилювач порогу та з'єднувач. Ну а тут уже примірка порогу. Коли знову буде час і бажання ним зайнятись навіть не знаю)) Залишилось: Дно ззаду по лівій стороні, лівий поріг з з'єднувачем і підсилювачем також, задній правий бризговик, задній правий проріз двері, задній правий лонжерон. Може ще щось є, що я не побачив ще) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: учора об 17:34 Скарга Поширити Опубліковано: учора об 17:34 "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, FROZTEN сказав:" Є у мене такий старенький гольф 3, в трошки запущеному стані по кузову. 1.6, моноінжектор, пробіг 120тис, 2/3 в рідній фарбі. 95 рік випуску, дорест. Сьогодні мав трошки часу, то зайнявся його розборкою, оглядом і зварними роботами. Дно ззаду згнило в класичних місцях для ВАГ-ів тих часів - навколо великих заглушок днища. Згнивші пороги, як з'єднувач порогу, так і підсилювач в труху. Ще й все погнуте, як завжди домкратять всі такі авто спереду в кант порогу, не знаючи, що піддомкратник знаходиться на самому днищі, біля лонжерону)) Також проблеми з дном в ногах водія і пасажира спереду. З підлоги водія і почав. Вварив невелику латку. Далі підлога пасажира спереду. паралельно з тим висверлив залишки з'єднувача правого порогу з дном. Дно ззаду справа Потім покрив дно з середини і ззовні в місцях де варив грунт-емалью 3в1, після того взявся вигадувати підсилювач порогу та з'єднувач. Ну а тут уже примірка порогу. Коли знову буде час і бажання ним зайнятись навіть не знаю)) Залишилось: Дно ззаду по лівій стороні, лівий поріг з з'єднувачем і підсилювачем також, задній правий бризговик, задній правий проріз двері, задній правий лонжерон. Може ще щось є, що я не побачив ще) Це ще в нормальному стані гольф 3. Мені всі що потрапляли на очі, і всі що мали друзі чи знайомі були геть сумними по кузову, з гнилими низами дверей, полізшими арками, гнилим дном, відсутністю ніші запаски і т.д.... Може всім просто так щастило, але складається враження що щось не так було в самому гольф3)))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: учора об 19:36 Автор Скарга Поширити Опубліковано: учора об 19:36 "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, Lancer90 сказав:" складається враження що щось не так було в самому гольф3 Там у всіх полостях (лонжерони, пороги, ніші задніх крил і тд і тп) пакетики з поролоном напхані))) При чому з ваговським артикулом)) Тому все навколо і згниває в щент. У мене він ще не настільки сумний, інакше варити його, певно, не було б сенсу)) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 16 годин назад Скарга Поширити Опубліковано: 16 годин назад "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, FROZTEN сказав:" Там у всіх полостях (лонжерони, пороги, ніші задніх крил і тд і тп) пакетики з поролоном напхані))) При чому з ваговським артикулом)) Тому все навколо і згниває в щент. У мене він ще не настільки сумний, інакше варити його, певно, не було б сенсу)) Ніякого не було б сенсу. Поролон то звісно якийсь кандидат наук придумав, хоча на вік тих машин за кордоном напевно вистачало. Там не розраховують що хтось на авто буде 30 років їздити) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 7 годин назад Скарга Поширити Опубліковано: 7 годин назад Поролон в полостях это хорошая обесшумка кузова, но варить очень опасно. 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 3 години назад Скарга Поширити Опубліковано: 3 години назад "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, космич сказав:" Поролон в полостях это хорошая обесшумка кузова, но варить очень опасно. Думаю пихне знатно коли добре прогріється) Хоча в форді в крилах така сама срань засунута, щось схоже на поролон в пакеті 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: 2 години назад Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 години назад "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, космич сказав:" но варить очень опасно. Я його весь повиймав де побачив, бо варити це нереально, факт. Але там не тільки поролон - всі полості також парафіном оброблені, який при сварці займається як сірник))) "1 годину тому, Lancer90 сказав:" Думаю пихне знатно коли добре прогріється Поролон не пихне, він тліє і сильно димить, і загасити важко, бо в ньому повітря дофіга)) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 2 години назад Скарга Поширити Опубліковано: 2 години назад "2 хвилини тому, FROZTEN сказав:" Поролон не пихне, він тліє і сильно димить, і загасити важко, бо в ньому повітря дофіга)) Теж нічого хорошого. Шумка може і непогана, але кузовню робити з нею - ну його лісом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз