FROZTEN Опубліковано: 4 години назад Скарга Поширити Опубліковано: 4 години назад Є у мене такий старенький гольф 3, в трошки запущеному стані по кузову. 1.6, моноінжектор, пробіг 120тис, 2/3 в рідній фарбі. 95 рік випуску, дорест. Сьогодні мав трошки часу, то зайнявся його розборкою, оглядом і зварними роботами. Дно ззаду згнило в класичних місцях для ВАГ-ів тих часів - навколо великих заглушок днища. Згнивші пороги, як з'єднувач порогу, так і підсилювач в труху. Ще й все погнуте, як завжди домкратять всі такі авто спереду в кант порогу, не знаючи, що піддомкратник знаходиться на самому днищі, біля лонжерону)) Також проблеми з дном в ногах водія і пасажира спереду. З підлоги водія і почав. Вварив невелику латку. Далі підлога пасажира спереду. паралельно з тим висверлив залишки з'єднувача правого порогу з дном. Дно ззаду справа Потім покрив дно з середини і ззовні в місцях де варив грунт-емалью 3в1, після того взявся вигадувати підсилювач порогу та з'єднувач. Ну а тут уже примірка порогу. Коли знову буде час і бажання ним зайнятись навіть не знаю)) Залишилось: Дно ззаду по лівій стороні, лівий поріг з з'єднувачем і підсилювачем також, задній правий бризговик, задній правий проріз двері, задній правий лонжерон. Може ще щось є, що я не побачив ще) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз