FROZTEN Опубліковано: В п'ятницю о 19:45 Автор Скарга Поширити Опубліковано: В п'ятницю о 19:45 Сезон можна вважати відкритим. 41 запустився з пів оберту, та й поїхав катати мій зад вечером))) 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: В п'ятницю о 19:52 Скарга Поширити Опубліковано: В п'ятницю о 19:52 "6 хвилин тому, FROZTEN сказав:" Сезон можна вважати відкритим. 41 запустився з пів оберту, та й поїхав катати мій зад вечером))) Вітаю! Я думав що сезон відкривається для 2140, а 2141 на кожен день) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: В п'ятницю о 20:11 Автор Скарга Поширити Опубліковано: В п'ятницю о 20:11 "18 хвилин тому, Lancer90 сказав:" Я думав що сезон відкривається для 2140 2138 зараз стоїть уже більше року, поки туди руки не доходять. Та і лишилось там, по суті, зовнішній вигляд виправляти, та й таке подібне. А 41 то нова машина по суті, в салоні нічого не посміє скрипнути, підвіска працює ідеально, її практично не чути, вона десь там далеко й глухо працює. Ну і кузов майже не гнилий. Таке жалко на кожен день довбати, зимою так точно. Літом то ще куди не йшло. Минулого року на ньому стільки наїздив, бо стільки з ним довбався - треба було шось назад брати)))) Хоча з іншої сторони - в мене всі з моїх авто (крім моєї 2108, котра з пробігом 20тис) були на кожен день, бо буває починаю на чомусь кататись - то їзжу на цьому кожен день по всіх справах, на роботу, з роботи і так далі. Так і з 2138 було в 23 році і раніше. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: В п'ятницю о 20:14 Скарга Поширити Опубліковано: В п'ятницю о 20:14 "1 хвилину тому, FROZTEN сказав:" 2138 зараз стоїть уже більше року, поки туди руки не доходять. Та і лишилось там, по суті, зовнішній вигляд виправляти, та й таке подібне. А 41 то нова машина по суті, в салоні нічого не посміє скрипнути, підвіска працює ідеально, її практично не чути, вона десь там далеко й глухо працює. Ну і кузов майже не гнилий. Таке жалко на кожен день довбати, зимою так точно. Літом то ще куди не йшло. Минулого року на ньому стільки наїздив, бо стільки з ним довбався - треба було шось назад брати)))) Хоча з іншої сторони - в мене всі з моїх авто (крім моєї 2108, котра з пробігом 20тис) були на кожен день, бо буває починаю на чомусь кататись - то їзжу на цьому кожен день по всіх справах, на роботу, з роботи і так далі. Так і з 2138 було в 23 році і раніше. Згадуючи Станіслава з каналу Москвич на Москвичах, є машина їздова а є колекційна) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: В п'ятницю о 20:29 Автор Скарга Поширити Опубліковано: В п'ятницю о 20:29 "8 хвилин тому, Lancer90 сказав:" є машина їздова а є колекційна Ну у мене "колекційна", то хіба та 2108. Інше все має хоч трошки та й використовуватись, інакше нашо воно))) А якщо так, то ту 2108 навіть і не знаю нащо купляв, певно щоб школярам не дісталась)) От і стоїть з 21 року уже, як купив так і поставив)) Ось там уже жалко навіть пробіг намотувати)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: В п'ятницю о 20:40 Скарга Поширити Опубліковано: В п'ятницю о 20:40 "7 хвилин тому, FROZTEN сказав:" Ну у мене "колекційна", то хіба та 2108. Інше все має хоч трошки та й використовуватись, інакше нашо воно))) А якщо так, то ту 2108 навіть і не знаю нащо купляв, певно щоб школярам не дісталась)) От і стоїть з 21 року уже, як купив так і поставив)) Ось там уже жалко навіть пробіг намотувати)) Ммм, повністю на рижому салоні...краса) Гарніше тільки бордовий салон якийсь рідкісний був на 2109, там і карти бордові були і торпедо здається. В мене 2108 була на нудному сірому салоні, життя вона до мене побачила капець скільки і кругів спідометра теж) пофарбована була пензликом. Печалька загалом) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimasldo Опубліковано: В п'ятницю о 21:04 Скарга Поширити Опубліковано: В п'ятницю о 21:04 1 час назад, FROZTEN сказал: Сезон можна вважати відкритим. 41 запустився з пів оберту, та й поїхав катати мій зад вечером))) Святогор? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: В суботу о 00:14 Автор Скарга Поширити Опубліковано: В суботу о 00:14 "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, dimasldo сказав:" Святогор Та ні, мій звичайний 41 1989р ))) Приборка рар200 і центральна консоль від свята просто. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: У неділю о 18:35 Автор Скарга Поширити Опубліковано: У неділю о 18:35 Поставив ковпачки ступиць, тепер так: 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: У неділю о 19:28 Скарга Поширити Опубліковано: У неділю о 19:28 Краса! А тепер поліруй полички) Дуже гарні диски! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: У неділю о 20:34 Автор Скарга Поширити Опубліковано: У неділю о 20:34 "1 годину тому, Lancer90 сказав:" А тепер поліруй полички Їх хтось до мене лаком задув, котрий тепер злазить місцями. Його всього треба здерти, потім шліфанути та залачити, але уже по нормальному. Хочу їх на проточку віддати, але з таким вилітом ніхто за це за адекватні гроші братись не хоче)) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: В понеділок о 18:30 Скарга Поширити Опубліковано: В понеділок о 18:30 "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, FROZTEN сказав:" Їх хтось до мене лаком задув, котрий тепер злазить місцями. Його всього треба здерти, потім шліфанути та залачити, але уже по нормальному. Хочу їх на проточку віддати, але з таким вилітом ніхто за це за адекватні гроші братись не хоче)) Мда...і нащо таке робити? Воно ж як нормально заполіроване то не брудниться і легко змивається. А як лак облазить острівцями то таке собі. Ну вміють люди часом зіпсувати річ, що вдієш 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: В понеділок о 19:40 Автор Скарга Поширити Опубліковано: В понеділок о 19:40 "1 годину тому, Lancer90 сказав:" Воно ж як нормально заполіроване то не брудниться і легко змивається У мене колись були диски з полірованими полками (101 стиль здається) на Е38, то після кожної мийки чи дощу алюміній люто окислявся, особливо якщо помити хімією - взагалі кабздець. Їх треба постійно натирати-полірувати. Я тоді був ше школяр нерозумний, не шарив за то все, то загробив ті диски в повний треш за пару місяців. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: В понеділок о 21:07 Скарга Поширити Опубліковано: В понеділок о 21:07 "1 годину тому, FROZTEN сказав:" У мене колись були диски з полірованими полками (101 стиль здається) на Е38, то після кожної мийки чи дощу алюміній люто окислявся, особливо якщо помити хімією - взагалі кабздець. Їх треба постійно натирати-полірувати. Я тоді був ше школяр нерозумний, не шарив за то все, то загробив ті диски в повний треш за пару місяців. Ну як алюмінієві ковпаки на запорожці в мене. З чорними дисками дуже додають блиску колесам. Але пару мийок - знову мутне все стає. Але якщо не філонити і поліролькою лякати регулярно то блищить як в кота очі) або як в собаки щось інше) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз