Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 [/b] Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Как по мне прикольно.А гайцы че кажуть??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Зачот!! Ток зачем 2 одинаковых темы??? И почему не в Гараже?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 тут потешнее а почему 2 ну так получилось теперь 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
uriyjeans1 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Как свет ночью,нормально дорогу видишь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 праблем нету никаких как с ними так и без них Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да конечно путево вышло, прям под камаро 70 годов. Еще бы кузов раширить - и вообще кул. Единственное о чем жалею, прям аж с горечью и слезами(шутка ), это то что наши москвичи узкие, были бы хотя бы как волги по ширине - и это был бы 100% советский "Мускулистый автомобиль" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 та да ну у меня есть планы разширения крыльев по потеплению думаю со стекловолокном постадать в стиле аля Амереканец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bris Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Решетка весьма интересная... +1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeepWM Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Класс!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ааалекс Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Симпотно смотрится!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Угу, симпатично смотрится, такое уже видел на комби с 40-й мордой. Ему бы еще хромированную окантовку решетки и был бы класс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 !? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
max.boy86 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а как насчет света особо не влияит ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Решетка мегазачет, Помнится многие только хотели так сделать. А ты взял и сделал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 нами должно управлять желание чтоб что-то сделать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Типы мне нужны ваши коментарии ,Чо вам трудно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну я б не сказал что она нужна. Но и что не нужна тоже б не сказал. Нравится - езди так. Выглядит оригинально и не плохо. вот те мой камент. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Rampus Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да братан морда кулл а волга лучше ГЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Rampus писал(а): Да братан морда кулл а волга лучше ГЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ таки да решетка пойдет, но имхо невсем она будет смотретса Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 та полюбому Волга Лучше,только вот она фотошопная а это правда )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Антон Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Респект и уважуха! Решетка с Чарджера! Только там еще решеточки при вкл поднимались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeepWM Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Видел тебя 9-го мая))) Прикольный! Ток я был не на моське не маяковал!)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bess Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Мне понравилось, как будто там и стояла. +1 То что дайцы кажуть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз