qwerty Опубліковано: 18 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 Прочитал все. Отдохнул, честно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 18 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 Так мы соседи? У меня это озеро из окна видно) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 18 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 Я каждую ночь смываюсь в конец труханового острова с северной стороны, на троещине Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 18 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 Через час буду готова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 18 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 Так что готова ехать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 18 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 Через час буду готова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 18 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 Ок, тьоже дето через час закончу работать свяжимся по рации))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 18 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 А если у меня нет рации Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 18 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 Не забудь подарки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 18 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 Ты заставляеш меня идти в гараж и начинать там уборку в поисках того что я когдато гдето видел и решил для себя что оно мне не надо... Это на день растянеться, тогда увидеться не получиться, давай в следуйщий раз Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 18 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 20 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 червня 2011 Всем привет. А это только у меня вчера беда была с форумом или у всех? Только что явилась домой. к ноуту за день не подходила. Захожу, а тут УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ заработало Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 20 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 червня 2011 Я тоже вчера зайти не мог...и сегодня утром тоже... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 20 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 червня 2011 Из за этого флуда слег сервак ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
witjock Опубліковано: 20 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 червня 2011 ну,как всегда,во всех грехах виноват слабый пол Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 20 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 червня 2011 А я тут при чем? У низ сервак-слабак а я виноватая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 20 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 червня 2011 А я тут при чем? У низ сервак-слабак а я виноватая Да мы ж шутим Он частенько фаталоерроризируется Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 20 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 червня 2011 А я испугалась что он из за меня опять со шкафа...того... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
evgen564 Опубліковано: 22 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 червня 2011 ну,как всегда,во всех грехах виноват слабый пол Да ладно!Надюха одна,а нас сколько?И все норовят свою строчку вставить... Я думал это предвстречная акция сервака-в прошлом году перед днепровской встречей сервер тоже лёг Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
qwerty Опубліковано: 22 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 червня 2011 А ну давайте еще, очень интересно. :) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 22 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 червня 2011 Что тебе ещё давать? Интересно как измываются над слабой девушкой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 22 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 червня 2011 измываются над слабой девушкой кто? Пы.Сы.: все прочитать не осилил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 22 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 червня 2011 Слабак А мы это все за одну ночь написали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 22 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 червня 2011 Слабак Ну вот сразу видно что ты тут недавно . Потому как такое мне бы не писала. А мы это все за одну ночь написали ну-ну... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 22 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 червня 2011 Нет ну не без твоей помощи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз