SERGEYVFS Опубліковано: 31 березня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2011 наконецто у меня колеса есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 31 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2011 наконецто у меня колеса есть Вау мего крутые!!!!!И сколько такое щасття?где брали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AkaDEMik Опубліковано: 31 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2011 Поздравляю!Классные лапти. Какой радиус и что за фирма? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 Название и параметры в студию! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 1 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 Спасибо, фирма Monte fiore imola, радиус нескажу а пакажу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vano_412 Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 Красавец, мне нравится твой гараж Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romstr Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 Так Серега, старые колеса заберу!!! Тебе ведь они уже не нужны? :claping: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 1 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 у меня их 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romstr Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 У всех по два. И что теперь делать, как жить дальше??? Не переживай!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 1 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 13 зимка что стояла уже давно продана, а ето 175\80 воронеж шына всесезонка, 2 ската в идеале а 2 в виде сликов, у меня изза тормозов менее 15 ничего уже нестанет, перед томозные диски 280 зад 260, надо токо резину найти 205\45\17 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 11 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2011 продолжім Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 11 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2011 и так Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 11 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2011 Серега, а серийно не думаешь инжы делать? я думаю будет более чем актуально... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 11 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2011 в таком виде мало кто купит, могу начать, но мало кто купит за такую цену. конечная цена около 8 тыщ, со всем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tfd Опубліковано: 11 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2011 но мало кто купит за такую цену Чё, а я б купил. Я так понимаю что подобная система будет доставлять меньше мороки чем карбюратор который то бедный, то богатый, то забился, то еще какая-то херь с ним... ЗЫ: Фильтра - ОГОНЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 12 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 квітня 2011 зы - цена без фильтров, реальных покупателей нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 13 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 квітня 2011 Сереж, мне показалось, или у новых дисков разболтовка меньше ? Или как положено, 114,3? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 13 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 квітня 2011 Тебе показалос, просто калеса 17, разболтовка 114.3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 17 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 я вот думаю может себе разварки прикупить отакие Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 17 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 Розварки форева! Я вот каждый раз как открываю твой гараж надеюсь прочитать что уже завели, и видео небольшое про это глянуть. Когда ж уже, нетерпится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 17 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 знакомый на нисан ставит, 9.5 и 11 дюйма р15 на фото 11 и резина 205 60, шас уже 195 на 50. диски собраны. и все незагорами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ike Опубліковано: 18 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 квітня 2011 а ты примерь на москвич,если понравятся на нем диски,то бери) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 19 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 плодотворный понедельник, пересилил лень и пашол работать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romstr Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 Молодец - все аккуратно. Приятно посмотреть!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 я вот думаю может себе разварки прикупить отакие развары шик. присоединюсь надо мернуть и сделать фото. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts