FROZTEN Опубліковано: 30 липня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 30 липня 2020 Куплю накладки воздухозаборника, т.е. накладки на прорези жабо. До 250грн за пару. Желательно не сломанные. :))) Такие как на прикрепленном фото. Предложения в тему или ЛС. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 31 липня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 31 липня 2020 с этим нынче дефицит!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 31 липня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 31 липня 2020 были у меня такие. не советую. царапают краску сильно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 31 липня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 31 липня 2020 ну не знаю.... у меня стоят уже лет пять. полет нормальный! даже кому то тут на форуме тож покупал. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 8 серпня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 8 серпня 2020 З ними менше листя і сміття потрапляє до пічки і менше забивають дренаж Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Де Даас Опубліковано: 8 серпня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 8 серпня 2020 Если стоят не родные поводки дворников, то этих накладок хватит до первого дождя )) Потом их просто разбивает поводками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 8 серпня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 8 серпня 2020 Може з нерідними так і є. Але з рідними 4 роки проходили, машина без гаража, тобто і в снігів в дощ щодня на ходу. Ні разу не било. З накладками і продав. Щоб не розбивало- просто відрегулювати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 9 серпня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2020 В 08.08.2020 в 19:40, Kondit сказал: З ними менше листя і сміття потрапляє до пічки і менше забивають дренаж 100% В 08.08.2020 в 21:20, Kondit сказал: Може з нерідними так і є. Але з рідними 4 роки проходили, машина без гаража, тобто і в снігів в дощ щодня на ходу. Ні разу не било. З накладками і продав. Щоб не розбивало- просто відрегулювати. больше 5лет полет нормальный! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 10 серпня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2020 когдато видет на базаре такие же, но с ладьей, так что если не критично, то можно поискать такие, и ладью отломать. У меня тож царапали краску, и скользили постянно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: 10 серпня 2020 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2020 31 минуту назад, chaika сказал: когдато видет на базаре такие же, но с ладьей, так что если не критично, то можно поискать такие, и ладью отломать. У меня тож царапали краску, и скользили постянно. Да, смотрел такие. Но все ТАЗовские что мне попадались, к сожалению, имеют совершенно другие размеры. А чтобы краску не царапал - Я когда то на семёрке такие посадил на тонкие полоски вибропласта, отодрав фольгу от него. В итоге сидел мёртво и не царапал краску. Их основной плюс - вода так активно не попадает куда не хочется. :)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
straiker56 Опубліковано: 16 червня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 16 червня 2021 Ну и в оконцовке нашёл? Я теперь тоже такие пытаюсь найти! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FROZTEN Опубліковано: 16 червня 2021 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 червня 2021 Только что, straiker56 сказал: Ну и в оконцовке нашёл? Я теперь тоже такие пытаюсь найти! Нашёл чисто случайно. Увидел продаётся машина с такими, спросил владельца, не продаст ли их мне отдельно, в итоге продал. ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
straiker56 Опубліковано: 17 червня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2021 Повезло,я тоже так предлагаю,но восновном такие персонажи,говорят не буду разукомплектовывать))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз