Гість malosol Опубліковано: 30 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 болван. все красиш что попадет под руки! ты мне сабик сделал?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 30 жовтня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 Ну блин, надо ж как то учиться))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість malosol Опубліковано: 30 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 а про сабик? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 31 жовтня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 гм.. как обычно))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 23 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2014 Машина еще жива,не распалась на атомы,седня видел в гираже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 23 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2014 Я даже снег с нее приодически сгребаю))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість malosol Опубліковано: 23 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2014 Снег? а он есть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2014 нету, он же его сгребает. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість malosol Опубліковано: 23 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2014 хватит сгребать снег! оставь другим чуток.. 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 25 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
quentin Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 йопты.. шо це? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 обманывать не хорошо) или ребенок в шортах и футболке на заднем фоне ни кого не смутил?) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 а, я какраз про шотрі писал, и тут твой ответ впліл )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 Та ето Ян пошутил, иначе буду переежжать на Науки, там всегда лето... Ммммммм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 Да не,корч живой. Сегодня снова видел его)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 12 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 12 січня 2015 ЯНу привет,пазний жифф!!!! http://www.drive2.ru/l/5443532/?key=DwMCAAAAAEQx2adjoPzRCAAA39ZzqHtzm9QKjOabb_EpHk10-yw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 12 січня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 січня 2015 )) я хотел ехать снег с него почистоить, а тут вижу уже не надо)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 12 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 12 січня 2015 )) я хотел ехать снег с него почистоить, а тут вижу уже не надо)) Канэшна нет - я слежу))))) я на разборке по мицам сладкий клиент,последние месяца 2-3 туда как на работу езжу) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 15 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2015 вообщем мне так намекнул председатель кооператива, что или плати за стоянку(перед моим же гаражом) или забиирай машину... сижу думаю что с ней делать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Gagai Опубліковано: 15 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2015 А может чего то надо сделать с председателем? Один мосик стоит двух председателей как минимум. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 15 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2015 Пошли в сад его Это он бабок хочет сбить. Для начала прочитай Устав кооператива, где должно быть все расписано. ИМХО, он не имеет права требовать и полюбому он принимает на стоянку машины за деньги, что уставом не предусмотрено. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 15 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2015 Ну так ладно бы она стояла перед будкой охраны(там машины паркуются) она стоит в 6-ом ряду перед моим же гаражом.. он говорит, что дорога- собственность кооператива, и за ее использование надо платить... а еще нам надо отремонтировать дорогу на вьезде, ))) народу в кооперативе с гулькин нос, вот и сбивают деньги как могут... при чем председатель никак не на волге ездит.. новенький рекстон дизельный, да и сам не голодает, по нему видно... короч, надо с этого гаража сьезжать.. сделаю возле дома норм гараж, буду там все ковырять... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 15 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2015 Я и говорю, спроси как официально проходят деньги за стоянку. Они любят на тех кто молчит наезжать. А председателя можно и переизбрать))) Как говорил препод в моем институте; " читайте Статут- там все написано!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 15 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2015 а че у тебя гараж такой широкий. вродь на фотках за чужие ворота не перекрывает. У меня так на помещаеться надо чужие ворота перекрывать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 15 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2015 а че у тебя гараж такой широкий. вродь на фотках за чужие ворота не перекрывает. У меня так на помещаеться надо чужие ворота перекрывать у меня как раз соседские ворота перпендикулярно стают... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз