Гість malosol Опубліковано: 25 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 жовтня 2014 нет. с пн) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 25 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 жовтня 2014 не,. ближе к декабрю, не люблю слякоть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 26 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 жовтня 2014 У нас была небольшая встреча. Я, Ефим и Оззи. Ну мы все безумно рады за Вас!!!Ну я только за!!! За такую движуху, Паша я думаю тоже если по роботе не зажмут... созвонимся если что.Ну я тоже непротив. Думаю еще немного и я доделаю все,что хотел сделать полгода назад. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 26 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 жовтня 2014 Ну мы все безумно рады за Вас!!! Ну я тоже непротив. Думаю еще немного и я доделаю все,что хотел сделать полгода назад. Я тоже За , так что будем на связи ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 11 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2014 а кто знает что-то про 412 который стоит возле Вадима Гетьмана 25Диски прикольненькие Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 12 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2014 а кто знает что-то про 412 который стоит возле Вадима Гетьмана 25 Диски прикольненькие Зеленый? мож то Драгстер? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 13 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 13 листопада 2014 Зеленый? То ли белый то ли молочный, одним словом светлых тонов. Видел вечером пару секунд, в глаза бросились диски, остальное помню смутно У бати нада спросить... он по Гетьмана часто катается, может видел... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 кто будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
veoramid Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 кто будет? Я вот все хочу выбраться... ) И все забываю ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 29-е вроде последний суббота месяца,я планирую быть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 а когда будет встреча? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 Мну не небудет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 рабочая суббота Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 я вот думаю приехать чтоле. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 дату можно озвучить??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 29 ноября, 14-00, парк имени А.С. Пушкина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 21 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2014 ну тогда и я приеду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 23 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2014 В такую погоду темболее не будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 23 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2014 Ол хайль снежок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2014 Слушай шо будем с твоей коробкой думать? Может забереш ее а т лежит уже сколько без запчастей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 23 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2014 уже найдены недостающие части и скоро они будут у меняесли она тебе мешает то заберу, но если что, то ближе к концу недели Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2014 Не нну тогда нормально! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр_Semezkiy Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 ОГОВ ЛЮДЯКИ-МОСКВИЧАКИ кто завтра будет на слете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 Слет говоришь!?.....Так хотел с печкой поковыряться.. но видимо придется приехать.Только вот думаю колесами.или с поллитрой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр_Semezkiy Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 Слет говоришь!?.....Так хотел с печкой поковыряться.. но видимо придется приехать.Только вот думаю колесами.или с поллитрой блин серый еще месяц до нового на эскимосе жду увидеть тебя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз