S@K Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня тоже дочка. Но на море не поеду, к сожелению огромный брак финансов . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 в принцыпе можно и на Август оттянуть, заразом больше народу денег подкопит, в том числе и я Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 garri-g писал(а): В Крым едем, что там думать. Горные дороги что еще надо правильному автомобилисту. +1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 И я хочу в Крым никада там небыл. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DVA Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SANYCH писал(а): И я хочу в Крым никада там небыл. не ты один, я тоже небыл там. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну оешено хлопци едем! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Simplissimus Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 помнится, в Кременчуг тоже много народу собиралось... :roll: (не в обиду никому) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вот как раз возможнность всем исправится Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bobnah Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Pilot писал(а): помнится, в Кременчуг тоже много народу собиралось... :roll: (не в обиду никому) А я никуда не собираюсь но если кто на борт возьмет - бу благодарен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
uriyjeans1 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я в крыму год был ,так что там ничего сверхприродного нет! Вот куда надо ехать,чтобы отдыхать душой и телом так что костёр,рыбалка, утро,туман,а не шум от кучи народа,море которое через 2 дня надоест, толпы людей это и в городе есть,а надо все свои и больше никого,вот это будет настоящий отдых! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну тому кто год пробіл может и нет! Єто как красную икру ложками жрать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SANYCH писал(а): И я хочу в Крым никада там небыл. Что постоянно в Турцию да Египет летаешь???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 uriyjeans1 фотки с днепра? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 M Power писал(а): но она не фига не соленая.. и не большая.ю +1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
uriyjeans1 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Nikolya99 писал(а): uriyjeans1 фотки с днепра?Недалеко от него! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
odinak Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Igorek писал(а): А на конец июня на Черное море - не рановато ли? Не прогреется еще. Я еду как и в прошлом году - в средине июля ( самое то ). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 может всетаки ето дело на Август оттянуть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DVA Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 думаю август нормально будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 штото темка притихла, лето походу не жаркое, хочу попробывать сьездить на Кременчужское водохранилище Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А чего там, красиво, да? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вот гдето пару недель назат друг отдыхал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість TAPAKAH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Народ а кто хочет посетить первую столицу Украины? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SSK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 TAPAKAH писал(а): Народ а кто хочет посетить первую столицу Украины? Я хочу , а бензина подкинеш на туда и обратно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А чо, от када в Кременчуг ездили ребята по2-3 чела на бенз скидівались и одной машиной ехали. Тебе конечно далековато. Да, от если б договориться встречу в Харькове сделать, то єто біло б супер, харьковчане умеют организовівать слеті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ребята, ну что, коль подняли тему, то хода назад нет. Давайте обсуждать, кто когда и куда. ТИММИ, создай на азлк тиме тему заново) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз