D.Vader Опубліковано: 31 травня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2019 Тю, а чего ты? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 3 червня 2019 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2019 В 31.05.2019 в 23:36, D.Vader сказал: Тю, а чего ты? Есть другая машина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 27 липня 2019 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2019 Все, машина уехала. На этом автомобиле для меня закончилась целая эпоха.. С ним мы прожили больше 10 лет. Прощай друг.. 6 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 27 липня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2019 Очень достойный автомобиль. Я на него и тебя равнялся и ещё в коечем буду равнятся =) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 27 липня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2019 хороший был машин. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Француз Опубліковано: 28 липня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 28 липня 2019 23 часа назад, космич сказал: хороший был машин. Да машинка была отличная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
McPherson Опубліковано: 28 липня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 28 липня 2019 почему была ? она и сейчас есть, только у другого владельца... и я думаю что она попала в правильные руки, человек не в теме за такую цену москвич не купит. 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Duke Опубліковано: 29 липня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 29 липня 2019 Красивая была Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз