Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а шо Оззи? Оззи еще сам не знает будет он или нет.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
odinak Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 туда своим ходом не доберусь... есть у кого возможность помочь с ремонтом ? (нужен гараж на полдня и 1 человек - педальку понажимать) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 так что будем с мясом делать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ТАК!!! в суботу, збор в 9.30-10.00 на стоянке МЕТРО на позняках. встречамся там, скупаемся и колоной едем на точку. мясо мы купим раньше. Ребята, давайте конкретней, кто едет!! а то говорить все гаразд, а как к делу так все в кусты. еже раз! Едут: хитмен СережаВФС Паштет Оззи Кондит+1 Робин Хотели ехать Грин Ридик бобнах Илья СЛ одинак Ау! не спим!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 И я еще хотел))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bobnah Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я пока под вопросом, очень большая вероятность что не еду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ТАК!!! в суботу, збор в 9.30-10.00 на стоянке МЕТРО на позняках. встречамся там, скупаемся и колоной едем на точку. мясо мы купим раньше. Едут: хитмен СережаВФС Паштет Оззи Кондит+1 Робин Илья СЛ Andy jeka Хотели ехать Грин Ридик бобнах одинак Ау! не спим!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Оззи, ты неправельно понял. Меня надо написать не в едут, а в хотели ехать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 чуваки я думаю буду, вапрос у кавота кастыли есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SERGEYVFS писал(а): чуваки я думаю буду, вапрос у кавота кастыли есть зачем тебе они? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 как тебе сказать, ступня болит, чуваки на работе как увидели как я хажу, сказали "что каблук сламал" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 если сильнее начнет болеть то небуду, а если также то буду, связки чуть патянул. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну шо? всё готовы? в 9.30 на парковке МЕТРО на м Позняки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А можно чуть позже прям на место приехать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість TNT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Жаль я не успел поставить на ход масика! Очень хотелось поближе со всеми познакомиться,но боюсь не дотяну и до Киева. Надеюсь фотки выложите. Класно всем отдохнуть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спасибо всем кто приехал! Встреча удалась, правда собаки ночью сожрали мясо которое мы оставили под машиной на утро Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 hitman47 писал(а): Спасибо всем кто приехал! Встреча удалась, правда собаки ночью сожрали мясо которое мы оставили под машиной на утро Аааааа у собак был пир, или не у одной собаки был пир, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
S@K Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 hitman47 писал(а): Спасибо всем кто приехал! Встреча удалась, правда собаки ночью сожрали мясо которое мы оставили под машиной на утро Кто неполенится фотки выложить ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Фотки давай! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 фото у Паштета на камере, он сейчас на даче, к тому у него сейчас траблы с инетом, так что фото будит не скоро! было 4 москвича. мой, Паштета, Кондита и Анди Я, Паштет, Оззи, Кондит с братом, Анди, СергейВФС с подругой, Робин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 заливаю как раз, тише, тише))) паша мне флешку отдал с фотоапарата Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 люди я дико извиняюсь за переполох при отезде, ключи какимто макаром оказались дома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SERGEYVFS писал(а): люди я дико извиняюсь за переполох при отезде, ключи какимто макаром оказались дома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 у меня теже глаза были токо побольше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз