Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Хотелось бы узнать кто с какова района Киева?? или окрестности Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сам с Харьковской,он же Дарницкий. возле с.м.Харьковская ул.Ревуцкого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Виноградарь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Печерск. леси Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
deleted Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Академгородок, ул. Вернадского Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Печерск, Щорса Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
S@K Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Святошинский р-н. Беличи массив Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Dinozavr Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Раён дарницкого вокзала. Пражская. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zap. Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Харьковский, ул. Ахматовой, ближе к набережной с.Нестеровка(около Борисполя) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axm412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Русановка, Печерск Прдславинская Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Так много киевлян, и так мало людей на встречи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
S@K Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Лично мне стыдно на встречи ездить. Внешний вид машины в отвратительном состоянии. ops: . Денёг на покраску нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Pashtet писал(а): Так много киевлян, и так мало людей на встречи. Ну так надо что то организовать интересное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 S@K писал(а): Лично мне стыдно на встречи ездить. Внешний вид машины в отвратительном состоянии. ops: . Денёг на покраску нема. Да брось. Можно и пешком прийти. И за квартал машину оставить, чтоб никто не видел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zap. Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 S@K писал(а): Лично мне стыдно на встречи ездить. Внешний вид машины в отвратительном состоянии. ops: . Денёг на покраску нема. у меня отец в прошлом году перекрашивал машину... местами эти сволочи даже ржавчину не убрали... хотя их просили все аккуратно почистить просмотреть везде.... лучше б я эти деньги а капремонт вложил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 S@K писал(а): Лично мне стыдно на встречи ездить. Внешний вид машины в отвратительном состоянии. ops: . Денёг на покраску нема.У меня машина тоже внешне не ахти, ты же на свадьбу в ней едешь, а на встречу москвичеводов, тут все свои Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Святошинский р-н..Улица Котельникова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня машина зимой в гараже стоит. на встречи пешком хожу. зато пиво могу употребить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Миша Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Троещина, ул. Бальзака Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 та состояние машыни неглавное, главное присудствие москвичевода и самого москвича! у меня тоже не ахты, и что, приехал и норм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ПАсАн, ты с какого раЁна на?! ))) шуляффка))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
snake Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 напротив завода..Ёболонь.)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zap. Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 snake писал(а): напротив завода..Ёболонь.)) хорошо устроился Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
nikolai34616 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Жуляны.Ближе к Московскому. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alex_BC Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Печерск. Киквидзе 36 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз