Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У Саныча было два типа коллектора. очень даже красивых. Я пойду немного по другому пути. У меня есть стандартный коллектор (все каналы разточены), я переделаю приемный коллектор и переведу его на 55 трубу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
@rulja@ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я так понял вы хотите просто увеличить проходную способность коллектора и приемной трубы и подогнать резонанс приемной трубой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а зачем еще делать новый выпуск ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 12 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 січня 2011 есть еще интересный нюанс.... у 41го места возле колектора побольше, изгибы будут по идее плавнее, остается только вопрос: возмется ли Саныч, и во сколько мне сия красота влетит по нынешним деньгам?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
виталик89 Опубліковано: 25 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 січня 2011 подойдёт ли сталь45 для колектора?,какая толщина стенки трубы нужна?.и смогу ли я сварить ето полуавтоматом.заранее спс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 25 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 січня 2011 ну Саныч полуавтоматом и варил, вроде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.mon Опубліковано: 2 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 лютого 2011 как мне помнится то Саныч рассказывал что покупал гнутые уголки водопроводных труб на рынке и с них и делал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zammatay Опубліковано: 2 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 лютого 2011 А слабо на 4 страницу темы глянуть? Там разжевано от и до. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DAHAKA Опубліковано: 27 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 серпня 2011 Саныч, ещё можно делать заказы на коллектора? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз