космич Опубліковано: 6 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2013 ну подумаешь... поменяешь гранату)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 7 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2013 вобщим ... затюкали меня .... я тихонько промолчал .... пусть будет как будет .... в продолжение ... когда то ... наверно весной прикупил я у Санек2141 переключатель скоростей печки так как у меня был с пластиковым штоком наконец то решил его заменить, потому как то ли шток, то ли ручка износились ... и они друг с другом ну никак не хотели дружить результат вот такой ну т.е. снаружи ничего не видно, но вот крутить приятно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
x6tance Опубліковано: 7 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2013 так что там не нормального? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 7 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2013 "не нормального" если вопрос про ручку переключателя печки, то она проворачивалачь на штоке, не совсем это нормально ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 7 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2013 Anatoly каждый свое вспомнил. так что никто не нападал. ручка печки у мну тоже пластик и очень хорошо дружат, то скорее у твоих взаимное не принятие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 7 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2013 никто не нападал. та я и не в претензии ... ручка печки у мну тоже пластик не ручка а шток Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 7 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2013 Это характерная особенность ручек, при хорошем усилии они проворачиваются, но не ломаются ( и это главное ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 7 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2013 ...но не ломаются ... а я таки свою ручку сломал ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 7 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2013 к такой панельке надо консоль н/о.))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 8 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 надо консоль н/о мб очень скоро Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 8 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2013 У меня разломался переключатель скоростей печки с металличесим валом, пошел купил 2108 с пластиковым за 25 грн, все встало как родное. Единсвенное кажется что этот вал милиметров на2-3 длиннее, и ручка немного торчит в салон, ну если не знаешь то и не видно, переключается хорошо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 10 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 жовтня 2013 ...надо консоль н/о... ...скоро вот она родимая ... спасибо товарисчу прохвесору ака profesor я правда никогда не видел ее в оригинале ... но меня и такая устраивает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 10 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 жовтня 2013 мне такую новую наверно месяцев 6 сватали-сватали, а я всё отказывался да отказывался) хотя тут уже запиленная, в оригинале нижняя секция имеет держатели подкассетников) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 10 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 жовтня 2013 разве это н/о я такую купил как с/о !? с перегородками под кассеты ессенно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 10 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 жовтня 2013 разве это н/о ... ну я не знаю, еще более н/о, чем эта, я не видел ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 10 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 жовтня 2013 сори наверное у тебя все же н/о моя вот такая http://radikal-foto.ru/fp/f57a6a18e41e4888aa04cce7cd9a3358 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Abbat Опубліковано: 10 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 жовтня 2013 сори наверное у тебя все же н/о моя вот такая http://radikal-foto....a04cce7cd9a3358 Ага, у меня тоже под кассеты нижняя полочка ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 11 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2013 так у нас тогда у обоих борода н/о, но под магнитолу а вот такая еще имеется сори качественне фото не нашел http://f.a.d-cd.net/3e68c7u-960.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 11 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2013 ага, вот оно как ... я такой еще не видел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 11 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2013 вот еще про нее http://www.drive2.ru/cars/moskvich/2141/2141/triumf1408/journal/1186240/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 22 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 жовтня 2013 вотъ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 22 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 22 жовтня 2013 Зачетные поворотнички!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 22 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 жовтня 2013 сам не нарадуюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 22 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 22 жовтня 2013 да зачет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 23 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 жовтня 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз