Alex_Dp Опубліковано: 11 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2012 С ДНЕМ ВАРЕНЬЯ !!!! Други что бы все и всегда о чем мечтаете или хотите сбывалось и получалось !!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
did-uxim9 Опубліковано: 11 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2012 Ну и от меня поздравления приймите!!!! Особенно хочу поздравить товарища Logvin-а с 97-ми летием Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 11 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2012 11 Ноября 2012 г.Воскресенье • День рождения "компьютерного вируса" 29 лет •День окончания первой мировой войны 94 года •День офтальмолога• •Всемирный день мини-лыж• •День написания бумажных писем • Праздник заквашенных• День независимости - Польша •Именины у Анастасии, Марии, Анны, Алексея, Андрея, Афанасия, Василия, Виктора, Евгения, Ивана, Кирилла, Кузьмы, Наума, Павла, Николая, Филиппа, Тимофея, Марка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
did-uxim9 Опубліковано: 11 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2012 Ыыы....а кто такие заквашеные???? Я в принципе догадываюсь ,но по логике этот день должен быть в пятницу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 18 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2012 А что brisа не поздравили??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 11 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2015 Chardger shadow Logvin sklif мир Виталий Костров С днюхой!!!! Всех. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 11 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2015 А шо делать?! нада праздновать! С днюхой Всех! (оптом дешевле) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 14 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2015 Поздравляю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Де Даас Опубліковано: 14 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2015 Ну и мне позвольте замереть в глубоком пардоне, в честь столь знаменательного события. )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз