Гість gunsta Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Здраствуйте уважаемые соклубники!!! помнится на старом форуме подымалась даная тема....по поводу разварок, и кто то нашел контактики где их можно зделать... так как я великий фанат)))))хотелось бы их зделать.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість gunsta Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 разварки рулят))))как не крути)))) а литье то такое.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leader Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 7j x R15 Можно без проблем найти, чем тебе не разварки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Он слики хочет нацепить... :roll: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість gunsta Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 у меня почти такие,6.5 но только вылет не тот,не поставишь широкую резину а тут 13 и шыроко))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 САША дак КОМУ ты продал разварки??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 garri-g писал(а): САША дак КОМУ ты продал разварки??? ops: :roll: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Мну приятно. У тебе будут мои разварки... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Приветствую вас увожаемые соклубники помогите мне с вопросом развареных дисков мну оч хочется 2 штуки втульть на задний мост Где их мона достать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Vovka-Gad писал(а): Приветствую вас увожаемые соклубники помогите мне с вопросом развареных дисков мну оч хочется 2 штуки втульть на задний мост Где их мона достать? Упал пад стол.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Бывает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Kelvin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Vovka-Gad писал(а): Приветствую вас увожаемые соклубники помогите мне с вопросом развареных дисков мну оч хочется 2 штуки втульть на задний мост Где их мона достать? в днепре типа делают, последний раз как узнавал, ваши диски +65 грн за 1 шт = розварка без покраски.Как весна устаканится более менее буду для ozzy этот вопрос узнавать тогда и отпишусь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 garri-g писал(а): САША дак КОМУ ты продал разварки??? Ты кому продал стул?!! (с) О.Бендер Простите, не сдержался Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 добрэнько отпишис ибо они мне очень надо ПРОДАЙТЕ 2 РАЗВАРЕНЫХ диска! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 GreenMile писал(а): garri-g писал(а): САША дак КОМУ ты продал разварки??? Ты кому продал стул?!! (с) О.Бендер Простите, не сдержался Ага"Пилите Шура они золотые" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
staL Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 только на москвич развариваете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Kosmosila Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 staL_kr писал(а): только на москвич развариваете? и не тока ..даж переворачиваем... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Robin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Kosmosila Откуда ты ? (напиши в профиле и комерческое предложение в раздер подажа ЗЧ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Kosmosila Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Дык я ж не накомерцию в этом давлю. Просто себе делал. чудненько получилось.... даж на монтаге медаль вручили на счет дисбалланса ужо подписался-пропустил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Robin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я не о том, думал ты развариваеш, н в любом случае далеко а жаль... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вот у Лабета наш Саня купил, поцепил резину, нормально отбаласировал. Когдла ехали из Харькова со встречи довольно прилично обогнали Славуту моего соседа, которая ехала 120, знач мы ехали не менее 130, а то и 140 кмч. Нормально они себя ведут на скорости. вот это два колеса купленых у Лабета, а справа видно одно колесе, сделанное из двух широких половин москвичевского диска. Его ширина ваще мега. [/img] Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 да второй вариант надежней но такой ширині не добится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SergeDjora Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да вы достали со своей шириной Де можно их купить или сделать ? (Публика ждет зрелища ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Пардон за серость но что такое эти разварки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RMaks Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Kosmosila технологию распиши вкраце. А то собрался делать - заказать негде. Свои мысли на тему есть, но нужен еще и опыт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз