ИЖ 2715 Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Надо связь держать, предлагаю чат вхамачи2. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 А Most Wanted пойдет через ту прогу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Да, если нет, смотри где я ссілку на П.лан дал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Пойдёт мост вандет! Я играл! А всем в сети собраться лучше было бы скайп тпм конференцию чата сделать и было б супер! Мы вон с Хитменом гоняли уже)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Ура! Работает! На MW. Только тормозит. Комп слабенький... Найду Underground 2-поганяем) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Давай) Будем ждать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Найду Только недавно удалил( Счас в Контру режусь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Я тоже в контру гоняю) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 попробовал,получается,только на стоке против монстров смешно гонять)). Давайте как-то между собой, на одинаковых условиях. Модет догоорится на какое время. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Я может, через час смогу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 у всех монстры вобщем, надо качать что-то готовое. Пойду пока ЧЯ попаяю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 А мы гамаем в полный рост=) вот что значит дружба Москвичеводов, даже разница в ДРАГЕ 1доля секунды=) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Да, вот это мы дали жаруу))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Сейчас еще есть кто в сети? хочу проверить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 я есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 щас присоединюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 В мене лайт версия игры, думаю ето не помешает. Если получица то зайду погоняю совсеми, я какраз профиль почти прошол Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 да не плохо покатались) :bud: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 На каком из хостов играем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 7 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 На каком из хостов играем? на разных Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 но ребята меня по ходу накажут скоро=) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 я там с передачами натупил, первую не успел тыкнуть) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 Вот и наказали)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 Вот и наказали)) Я же говорил накажут=) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз