Chardger Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Чем ты ее чухаешь? У меня б нервы не выдержали наверное, оно ж как пенопласт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ножом и крупной наждачной бумагой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Заклеил стекловолокном со смолой!!!! Геморой еще тот !!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Хреново получилось!!!! Как говорится первыйнах комом не знаю что теперь делать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А что хренового? Я непонял? Как по мне все красиво! Можно пошпаклевать и покрасить или тканью обклеить,а потом кожзамом обтянуть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tfd Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да, я чёт тоже не пойму что не так в той накладке? Вроди норм. P.S. А еще одну сделать сможешь? Мну тоже нада под ВАЗо КПП. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
boges28 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Шановне Паньство ! можна тке питаня до вас !? ви знаєте що знаходжуся в Західній Україні в м.Тернопіль, ви робите постійно зустрічі а мені до вас далеко їхати! тому я б хотіла спитати ввас чи можна якось отримати цей Прапор синій чи який там з емблемою москвич .нет. Яб могла шось тут збирати трохи людей в Тернопільскій області якщо можна з вашого дозволу?! може я немаю права таке робити без головного Адміністратора цього сайту? тому питаюсь дозволу всіх тих хто тут головний? відпишіть будьласка мені, реально можна мені таке робити на площах міста а той парках !? чи такий прапор дорого коштує ? реально є в місті власний офіс моя мама колись ним користувалась там була перукарня зараз просте приміщеня зі столами та мяка частина . Під сигналізацією під охороною площа 80кв/м. телефон факс інтернет всьо удобство !можу використати його як авто клуб ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 O_o ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Мои колесы! УРА!!!!!!!!!!!! Доволен как слон! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 МАКС,просто БОМБА! диск один прокатал?или пока так катаешься? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 пока так, сегодня только поставил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 шпильки+проставки стоят уже? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 на передке да, сзади так поставил, правда подкрылки затирает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 8 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2010 Смастерил вот такую приборку! Извиняюсь за качество Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 8 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2010 Правда не знаю что придумать с подсветкой спидометра и тахометра Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 11 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2010 на ЗИЛовскую похожа комбинация доп датчиков) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 11 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2010 на ЗИЛовскую похожа комбинация доп датчиков) так это она и есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 11 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2010 Андрюха ты ошибся немного) эт Ижевские вместе скомпонованы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 11 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2010 Клевая приборка. Зачет. Себе теперь такое хочу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 5 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2010 Немножко фоток Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maks Опубліковано: 24 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 24 жовтня 2010 Чето протупил я с фотками, хоть бы кто сказал что я их не выложил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз