Остап Опубліковано: 27 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2016 У Львові в хороші руки продається Москвич 408 Рік народження: 1974 Колір: золота нива Пробіг: 30 тисяч км. Двигун 408, заводиться. Ціна: 9000 грн, можливий обмін на новий жіночий велосипед з доплатою, торг Бонус: багажник на дах Допомагаю продати людям на добровільних засадах, бо шкода такого віддати будь - кому для бульби і буряків. З опису нижче можна зробити орієнтовний висновок про стан авто, решта по фото. Фото не багато, я їх не робив, а їхати туди далеко. Опис я писав зі слів доньки власника, якого вже немає. Якщо буде хтось реально зацікавлений, заправлю свого звіра і поїду пофотографувати більше. В живу я біля авто не був ще. Контактні дані: 06369585 вісім шість - Остап Цей автомобіль був вірним другом для єдиного власника, за що останній відповідав йому турботою і любов'ю. Шанував свою машину і дуже рідко нею їздив, якщо треба було кудись виїхати за межі міста, в село, на дачу. З іншого боку ці двоє багато подорожували і бачили світ. Їздили до родичів в Польщу, на відпочинок в Шешори, в Білорусію. Та зараз цього власника вже немає, то ж москалик зостався самотнім і шукає друга для нових подорожей. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Victor Опубліковано: 27 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2016 30 тыс. и это всего-то за 42 года ???? .... При таком пробеге он должен иметь коллекционную сохранность и стоимость. Если не знаете реального пробега, то лучше просто не пишите то, что на одометре, потому как это может быть и третий, и чётвёртый круг, т.е. и 230, и 330 тыс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sashka Опубліковано: 27 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2016 а если Вы уверены, что пробег именно такой, то цена данного экземпляра как минимум 1 тыс. уе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 27 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2016 Прочитав последнее предложение "Та зараз цього власника вже немає, то ж москалик зостався самотнім і шукає друга для нових подорожей." можно сделать вывод, что авто продаётся по техпаспорту. Вот Вам и цена... 4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 27 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2016 Если есть бумага из нотариуса то все норм, там всегото один листик а4 про наследство с целью реализации, в мрео переестрация и в дамки. Машина очень понравилась, отличный вариант по адекватной цене 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 27 березня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2016 По технічному паспорту, тобто потрібно ще зробити експертну оцінку, витрати на нотаріуса, + перереєстрація орієнтовно 500 грн. Б\у номера нового зразка безкоштовні... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ugly Опубліковано: 27 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2016 А можно про нотариуса подробнее. Вступать в наследство что ли не надо? Нотариус государственный или частный тоже пойдет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 27 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2016 не повірю в 30 тискм пробігу, як і Віктор. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_ali-baba_ Опубліковано: 27 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2016 но выглядит достойно! мне нравитсо! а кто не верит ходите по автосайтам и наводите свое зрение на гаражние экспонаты) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 27 березня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2016 Нотаріус думаю будь - який. Детально в господарів спитаю що потрібно, і як перереєструвати. Нагадую, якщо реально хтось зацікавиться... напряжусь і поїду зробити купа якісних фото. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 28 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2016 Даєш купу якісних фото помитої машини! р.с.Номера козирні , я би не переоформляв Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 29 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2016 цікавить, але якшо без документів тільки по ТП! то ні! ну і фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ted Mechanic Опубліковано: 29 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2016 Объясните мне, куда подевались все картинки с ручек? Где прикуриватель? Почему чехлы выглядят не на 30, а на 130? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 29 березня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2016 нотаріус мовить шо пeрeпис машини коштує 400грн+450грн пeрeрeєстрація=850грн Даєш купу якісних фото помитої машини! р.с.Номера козирні , я би не переоформляв при пeрeрeєстраціі обов'язково, я нeдавно свою оформляв Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 29 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2016 нотаріус мовить шо пeрeпис машини коштує 400грн+450грн пeрeрeєстрація=850грн при пeрeрeєстраціі обов'язково, я нeдавно свою оформляв хм недуже і дорого нотаріус! я думав дорожче. Хотілосяб фото. але видно шо машина форбована і відсирівший салон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ALLROAD Опубліковано: 30 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2016 хорошая машина, цена адекватная удачной продажи, больше фото ускорит продажу. Модель интересная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MerlinZP Опубліковано: 30 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2016 особенно фото арок, без земли и после мойки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 8 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2016 Автомобіль ПРОДАНО, тому вибачте, але фото вже робити немає причин. Видаліть будь ласка тему........ 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 8 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2016 Прикрою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts